Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Kundesenter


                     

Her kan du lese 
Salgsbetingelsene i sin helhet
 


Tilbakebetaling

Når du som kunde benytter deg av angreretten og returnerer en eller flere varer til oss, hever vi kjøpet av disse så snart vi mottar retursendingen. Det kan ta inntil ca. 1 uke fra vi mottar varen i retur, til du får pengene tilbake.

Med mindre noe annet er avtalt kan tilbakebetalingen kun gjøres til samme kort eller konto som ble benyttet ved bestilling. Har du betalt med kort blir beløpet tilbakeført fra kortselskapet, har du betalt med Klarna Faktura eller Klarna Konto blir beløpet tilbakeført fra Klarna. Har du forskuddsbetalt via nettbank, eller betalt med kort eller kontanter ved henting i butikk blir beløpet vanligvis tilbakeført til din bankkonto (opplys da om dette). Småbeløp kan også utbetales i kasse/butikk dersom varen returneres der. 

Benyttes angreretten for en hel ordre, vil også fraktkostnaden bli refundert. Returneres deler av en ordre, blir frakten ikke eller bare delvis refundert avhengig av hva som returneres. 

Dersom faktura med kreditt er benyttet som betalingsmåte (kun offentlig/stat/kommune) for varen(e) som returneres vil denne krediteres etter at vi har mottatt returen. Gjelder returen kun for deler av en faktura, vil vi kreditere verdien for de returnerte varene og differansen/restbeløpet på den opprinnelige fakturaen skal da betales.