Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Kundesenter


Kontaktinformasjon, åpningstider, COVID-19 info  

Sist oppdatert 26.4.2021

 

 

Reisetips og ca. avstander (klikk link for reiserute):
7 min fra E6 (Årumkrysset, Sarpsborg)

20 min fra Rakkestad

21 min fra svenskegrensen Svinesund

30 min fra Mosseporten

38 min fra Mysen

1t 11min fra Oslo 

1t 33min fra Horten 

1t 50min fra Minnesund

2t 6min fra Göteborg

2t 36min fra Notodden

5t 8min fra Dombås

 

Du finner oss på RV111 (Iseveien) øst for Sarpsborg like ved XL Bygg (Knatterudfjellet Trelast) og Skjeberg Rådhus. Trenger du påfyll av drivstoff, mat og drikke har vi både Bensinstasjon 1-2-3, Kiwi Skjeberg og Butterfly Bakeri og Konditori som nærmeste naboer, velkommen!


COVID-19 info 

 

Tiltakene er basert på de nasjonale reglene i 5b med lokale innskjerpinger for Sarpsborg. Reglene gjelder fra og med mandag 26. april og fram til og med 9. mai, men det kan komme endringer i løpet av denne perioden hvis smittesituasjonen tilsier det. 

 

Gjeldende regelverk og anbefalinger for avstand, hygiene og smittevern i butikker skal følges både av deg som kunde og vår betjening (les mer). 

 

Webshop er i normal drift med daglige forsendelser og butikken i Sarpsborg er fra 26. april igjen åpen for kundebesøk, men vi praktiserer fortsatt "klikk og hent" for deg som ønsker dette. Bestille kan du gjøre per telefon 90668280 eller her i webshop (velg "hentes" i kassen). Manuelle ordre betales med Vipps eller bankoverføring, nettordre betales med Visa/Mastercard eller Klarna. 

 

Vi bruker munnbind og spriter hender for sikker overlevering av varer direkte til din bil om ønskelig, gjør avtale på telefon. Pga. smittefaren oppfordrer vi alle til å holde god avstand ved besøk hos oss. Vi følger FHI/Helsenorge's råd for smittebegrensning 

 

Våre hovedleverandører er i normal drift, men enkelte produkter kan være utsolgt eller ha lang leveringstid pga. covid-19 situasjonen. Varetransport går i hovedsak som normalt og vi har ikke generelle forsinkelser her. 


Velg selv hvordan du vil handle!

  • Besøk butikken i Sarpsborg for å se produkter, handle og hente forhåndsbestilte varer. Eller også for gode tips, råd og veiledning, diskutere løsninger eller et godt tilbud. Vi anbefaler kontaktløse betalingsmåter som kort eller Vipps, men tar også i mot kontanter. 
  • Klikk & hent: Bestill på toppfritid.no for henting i butikk ved å velge leveringsmåte "Hente selv i Sarpsborg". Vi gir beskjed straks varen er plukket og klar til henting. Du betaler på nett med kort eller Klarna.
    (Ps! Ønsker du varene tilsendt velger du en annen leveringsmåte som f.eks. Postens Servicepakke.) 
  • Ring & hent: Du kan selvsagt handle per telefon 90668280 hvis du foretrekker dette. Eller send e-post til salg@toppfritid.no (ring gjerne for å følge opp e-post bestillinger). Du betaler ved henting, fortrinnsvis kontaktløst med kort eller Vipps, men vi tar også imot kontanter. 
  • Vi leverer ved eller i bilen: Uansett hvordan du velger å handle, gi oss beskjed hvis du ønsker å få varene levert ved bilen, direkte i bagasjerom eller lastet på tilhenger. Vi tilbyr også hjemkjøring av større produkter i Sarpsborg og omegn.

 

Butikk omgjøring vår 2021
Det jobbes med profilering, vareutstilling og generell oppgradering av butikk, verksted og lager i Surfellingen 2. 

Topp Fritid AS 

Surfellingen 2  

1739 BORGENHAUGEN 

 

Telefon: +47 90668280 (også sms*)

E-post: post@toppfritid.no

Org. nr.: 987 615 788 

 

*Vi kan ikke motta bildemeldinger til telefon (mms), eventuelle bilder må sendes per e-post. 

 

 

Generelle åpningstider
Dersom ikke svar på telefon, vær vennlig og sende oss en e-post/SMS. 

 

Man, tir, ons, fre

Torsdag 

Lør/søn 

Åpent kl. 10-16 

Åpent kl. 10-18

Stengt


Avvikende åpningstider 

 

Nedenfor publiseres informasjon om ferieavvikling og avvikende åpningstider så tidlig som mulig. Webshop driftes kontinuerlig, også under ferieavvikling og ved avvikende åpningstider. 

 

Fredag 14. mai : Stengt 

 

 

 

 

 

facebook.com/toppfritid.no

 

Viktig informasjon som driftsmeldinger, kampanjer, relevante artikler og gode tilbud er noe av det du får med deg hvis du følger oss på Facebook.

 


 

 

 

 

Kjære kunde, vi setter stor pris på å bli kontaktet dersom du oppdager feil eller savner informasjon som burde vært oppdatert på denne siden.