Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Kundesenter


                     

Her kan du lese 
Salgsbetingelsene i sin helhet
 


Hvordan finne produkter

For å hjelpe deg å finne varen du leter etter har vi delt opp sortimentet i "avdelinger" på samme måte som i en fysisk butikk, klikk på en av fanene øverst på siden (Båt og motor, Båtutstyr osv.). Deretter listes alle varegrupper i venstre marg hvor du kan klikke deg videre nedover i inntil 3 nivåer for å finne produktene du leter etter. Øverst i alle produktlister vil du også kunne filtrere varer på pris, varegruppe, produsent m.m. slik at du får enda mer relevante treff.

På alle avdelingssider og enkelte varegruppesider finner du et utvalg annonserte produkter vi anbefaler. Dette er produkter vi anbefaler pga. pris, spesifikasjoner og sesong.

 

 

Mange starter med et "Søk" når de skal finne aktuelle produkter. Vår webshop har en meget god søkemotor og vi anbefaler alle å bruke denne funksjonen. Søkefeltet finner du nesten øverst til høyre på siden. For å søke, skriv inn søkeordet(ene) i søkefeltet og trykk Enter eller klikk på søkesymbolet for å se relevante treff på produkter og sider. For å få gode resultater, er det viktig at du velger fornuftige søkeord som f.eks. varenummer, varenavn eller type.