Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
106366 TOPPFRITID.no 110578 Fugleskremsel "Ørn" - Drage og 6m mast Effektiv mot både fugler og andre dyr
106366 TOPPFRITID.no 110578 Fugleskremsel "Ørn" - Drage og 6m mast Effektiv mot både fugler og andre dyr 106366 TOPPFRITID.no 110578 Fugleskremsel "Ørn" - Drage og 6m mast Effektiv mot både fugler og andre dyr 106366 TOPPFRITID.no 110578 Fugleskremsel "Ørn" - Drage og 6m mast Effektiv mot både fugler og andre dyr 106366 TOPPFRITID.no 110578 Fugleskremsel "Ørn" - Drage og 6m mast Effektiv mot både fugler og andre dyr

Fugleskremsel "Ørn" - Drage og 6m mast

Effektiv mot både fugler og andre dyr

Kjøp
-+
998,-
Produktinfo
Mer info

Fugleskremsel "Ørn" - Drage og 6M mast
Jager fugler og andre dyr

 

Meget effektiv fugleskremsel som imiterer en stor rovfugl av typen ørn eller hauk. Bruk den hjemme, ved båten, på hytta, i grønnsaks- og frukthagen, på industritak, bondegårder, boligblokker og leilighetskompleks osv. osv...

 

Vil hjelpe deg å holde unna f.eks. duer, måker, skjærer, kråker, rådyr og hjort, gås, trost og stær osv. Velprøvd fugleskremmer som beveger seg naturlig i vinden, flyr fint med gode bevegelser, danser og flyr rundt også i relativt lett vind.

 

Tips! Det er en fordel om du regelmessig flytter den og i kortere periode fjerner den.

 

Monteres ved hjelp av det medfølgende 2mtr. tauet til en teleskopisk glassfiberstang på 6 meter som også er inkludert. Når "ørnen" plasseres der du vil ha den festes stangen for eksempel til en stolpe eller lignende. For plassering på gressplen eller jorde finnes et jordspyd som kan kjøpes som tilbehør.

 

Dragen bør tas ned i vind på 10-12 m / s for ikke å blåse i stykker. Tips: Kjøp en reserve drage med det samme så har du en ny klar når det er tid for utskifting (se tilbehør).

 

Viltskremmer, skremmehauk, skremmedrage, fugledrage, fuglejager, måkejager, viltjager, fugleskremsel