Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
Produsent:
1852 (4)
Flak (1)
IGT (3)
Sikom (1)
Sunwind (29)
Wallas (41)
 
Farge:
Hvit (6)
Sort (2)
Pris:
Flere valg...

Gassovner - Dieselovner - Parafinovner

Stort utvalg kvalitetsovner til gunstige priser. Både flyttbare modeller og ovner for fast installasjon

 

Gassovner

Når behovet for hurtig oppvarming melder seg gir disse modellene deg varme på et øyeblikk. Gassovner har blitt meget populære grunnet den hurtige og effektive varmen som avgis. Våre gassovner dekker de fleste behov – enten det er til terrassen, hytta, forteltet eller hjemme. Her finner du flyttbare gassovner, og den vegghengte modellen Sunwind Echo for fast installasjon.

Flyttbare parafinovner

En parafinovn gjør det godt og varmt, raskt og behagelig. Den er enkel å flytte, så du kan ta den med fra rom til rom. Bruk den i hus, hytte, fortelt, vinterhage, på terrassen, i båten, lavvoen eller andre steder du trenger ekstra varme raskt. Ovnene er enkle å bruke og krever ingen montering eller installasjon. Ps! Alle flyttbare ovner er beregnet for bruk under tilsyn. Snakk med oss hvis du trenger en varmekilde til bruk om natten eller når du ikke er til stede, vi har løsninger både for hytte uten strøm, båter, bobiler m.m.

Parafin-/dieseldrevet kamin med GSM fjernstyring "Ring hytta varm"

Wallas kaminen er en diesel- og parafinovn som vil øke komforten på hytta betydelig. Glem problemene med fyrstikker, tennvæske, fuktig sengetøy og duggete vinduer. Wallasovnen holder vinduene klare og sengene tørre. Med en Wallas på plass på hytta, er ikke fukt et problem lenger. Installasjonen er enkel og det kunne ikke vært enklere eller sikrere bruk. Ovnen kan kobles enten til pipa eller direkte gjennom ytterveggen. Nyt fordelene av å komme frem til ferdig oppvarmet hytte.

Sortèr på:
Sortèr på: