Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
106760 Sunwind 761310 Sanitærvæske Green Viking 5L Effektiv og luktfri sanitærvæske

Sanitærvæske Green Viking 5L

Effektiv og luktfri sanitærvæske

Kjøp
-+
319,-
Produktinfo
Mer info

For biologiske hyttetoaletter bidrar kombinasjonen av sanitærbark og sanitærvæske sammen til at komposteringsprosessen starter raskt og bidrar til optimale nedbrytningsforhold. Kan ved behov tilsettes direkte til urinkammeret. Kan brukes på alle typer biologiske toaletter, tørrtoaletter og portable toaletter. Sanitærvæsken vil fjerne/redusere ubehagelig lukt og bidra til å holde insekter borte. Green Viking inneholder ingen miljøskadelige stoffer.

 

Vil du bli kvitt dårlig lukt på toalettet? Da er det mye bedre å stimulere den naturlige prosessen enn å motarbeide den i følge produsenten og det er akkurat slik GREEN VIKING™ sanitærveske fungerer.

 

GREEN VIKING ™ Sanitærsvesken øker tempoet i den naturlige komposteringsprosessen ved å tilsette ekstra næring til bakteriene.

 

Forskning utført ved SINTEF* viser at 98,5% av lukten forsvinner ved bruk av GREEN VIKING ™ sanitærveske. Den inneholder ingen miljø- eller helseskadlige stoffer, og fungerer i alle kjemiske og biologiske toaletter.

 

GREEN VIKING™ Sanitærveske finnes i to varianter: 1 liter med svak behagelig sitronlukt eller 2,5L og 5L som er lukt- og fargefri.

 

*Stiftelsen for industriell og teknologisk forsking ved Norges Tekniske Høyskole.