Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
100042 Sunwind 700004 Superdassen uten strøm Velutprøvd system på hytter uten strøm

Superdassen uten strøm

Velutprøvd system på hytter uten strøm

Kjøp
-+
16 995,-
Produktinfo
Mer info

Superdassen egner seg og kan monteres på alle hytter uten strøm. Det eneste kravet er tilstrekkelig høyde under gulvet – 65 cm. Det er enkelt å bytte beholderne hvor avfallet komposteres.

 

NB! Vifteløsning og toalettstol selges separat (se tilbehør).

 

  • Kan monteres på alle hytter uten strøm
  • Svært driftsikker
  • Ingen kapasitetsbegrensning
  • Enkel å tømme
  • Luktfri


 
Lang oppholdstid
Fordelen med Superdassen er at avfallet får lang tid til å kompostere. Dette er med på å sikre at sluttproduktet er en fin og luktfri kvalitetskompost som ikke gir ubehag ved tømming.

 

Kompostering
I Superdassen bruker man sanitærbark, dette sikrer at man får luft i komposten og holder på fuktigheten, nødvendige faktorer for å få en god kompostering.

 

Levering
Superdassen leveres med 5 løse beholdere under gulv, ventilasjon, takhatt og stuss for drenering av overskuddsvæske.

 

Enkel montering
Toalettet monteres med toalettstol inne. Beholderen plasseres under gulvet. Tømmeluken på beholderen må være tilgjengelig fra utsiden.

 

Løse beholdere
Superdassen leveres fem med løse beholdere. Hver av beholderne har en kapasitet på 50 liter, som tilsvarer ca.100 persondøgn. En av fordelene med Superdassens løse beholdere er den enkle måten disse tømmes: når alle 5 beholderne i toalettet er fulle tømmer du kompost ut av den som har stått lengst. Dersom du har en hytte med mye besøk en det enkelt å utvide kapasiteten på toalettet ved å supplere med flere beholdere. På fjellhytter med mye besøk vil dette toalettalternativet være å foretrekke, siden kompostering trenger noe lengre tid i kalde områder.

 

  • Løse beholdere gir ingen kapasitetsbegrensning
  • Velegnet i kaldt klima
  • Tømmes for luktfri kompost
  • Sort beholder gir høyere temperatur i sola, noe som gir raskere kompostering

 

Superdassen uten strøm
Leveres komplett med 5 løse beholdere, takhatt og stuss for drenering av overskuddsveske. Vi anbefaler at du i tillegg velger en vindvifte, 12 volts vifte eller 230 volts vifte til ventilering av toalettet. Toalettstol finner du her. Superdassen er et velutprøvd system på hytter uten strøm.

 

Montering av Superdassen
Superdassen med løse kammer monteres med toalettstolen inne i toalettrommet og en beholder under gulvet. Kompostbeholderen plasseres på et plant underlag under hytta. Den tømmes og dreies via tømmeluken på siden av kompostbeholderen. Dreiemekanismen er utviklet for å gjøre det enkelt å snurre beholderen rundt.

 

Fra toalettstolen går det et nedføringsrør gjennom gulvet og ned på toppen av kompostbeholderen. Lufterøret må monteres over mønet.