Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
105090 Sunwind 720108 El-dorado Pro V20 forbrenningstoalett Nemko godkjent Sunwind produkt
Forrige bilde
105090 Sunwind 720108 El-dorado Pro V20 forbrenningstoalett Nemko godkjent Sunwind produkt 105090 Sunwind 720108 El-dorado Pro V20 forbrenningstoalett Nemko godkjent Sunwind produkt 105090 Sunwind 720108 El-dorado Pro V20 forbrenningstoalett Nemko godkjent Sunwind produkt 105090 Sunwind 720108 El-dorado Pro V20 forbrenningstoalett Nemko godkjent Sunwind produkt
Neste bilde
YouTube:

El-dorado Pro V20 forbrenningstoalett

Nemko godkjent Sunwind produkt

Kjøp
-+
27 900,-
Produktinfo
Mer info

Få full hjemmekomfort på hytta med El-dorado Pro  forbrenningstoalett! El-dorado Pro  er et forbrenningstoalett for deg med 230 volt på hytta, men uten vann og kloakk. El-dorado Pro er produsert i høyeste kvalitet, er svært driftssikkert og brukervennlig, har stor kapasitet, og er en særdeles hygienisk toalettløsning med kun aske som sluttprodukt.Med El-dorado forbrenningstoalett tar vi hyttekomforten et skritt lenger. Med sitt moderne, fremoverlente design tar El-dorado seg flott ut på baderommet. Hygiene og brukervennlighet er blant de største fordelene til dette toalettet. Etter en ukes bruk sitter du kun igjen med en kopp aske!


EGENSKAPER  

 • Hygienisk og brukervennlig
 • Enkel tømming, kun aske som sluttprodukt
 • Trenger ikke vann eller avløp, tillatt overalt
 • Høy kapasitet, inntil 12 personer per døgn
 • Energieffektivt lukket forbrenningskammer
 • Reversfunksjon av brennerluke
 • Enkelt å installere
 • Høy kvalitet på alle komponenter
 • Nemko-godkjent

 


Komfort på hytta
Med El-dorado Pro forbrenningstoalett kan du få tilnærmet samme komfort som hjemme selv om hytta skulle ligge milevis fra vann og kloakk. Med kun et trykk på knappen forsvinner avfallet ned i brennkammeret og forbrenningen startes - enklere blir det ikke! Toalettet forbrenner avfallet til miljøvennlig aske ved hjelp av høy varme.El-dorado Pro er godt egnet til bruk i norske hytter, brakker etc. hvor man har tilgang på strøm (230 volt) og hvor tilknytning til vann og avløp mangler. Askeskuffen tømmes etter ca. en ukes bruk.El-dorado er utviklet av Sunwind, vi har brukt vår mangeårige erfaring i hyttemarkedet og utviklet den ultimate modell. Driftssikkerhet og pålitelighet er et av de store fortrinnene til dette toalettet.Driftssikkerhet og pålitelighet
Mange hytter i Norge ligger langt unna allfarvei, vi har derfor hatt driftssikkerhet, kvalitet og enkel service i høysetet ved utviklingen av toalettet.

 

 • Driftssikkert: Toalettet fungerer i alle temperaturer og vil ikke la deg i stikken når det virkelig gjelder! Elektriske komponenter er minimert til det som er absolutt nødvendig for å opprettholde god funksjon.
 • Kvalitet: Toalettet er produsert i alle beste rustfri stålkvalitet med en lekker hvit finish. Varmeelement og andre komponenter er i ypperste kvalitet som gjør at du vil ha glede av toalettet i mange år. Toalettet er brannsikkert, IPX4 (sprutsikkert), Nemko, Semko, og Fimko godkjent.

 

Funksjon
En pose skal alltid settes i toalettet for å sikre at avfallet faller ned i forbrenningskammeret. Trykk på knappen etter toalettbesøket og forbrenningen vil igangsettes - enklere blir det ikke! Avfallet forsvinner automatisk ned i forbrenningskammeret når man starter en forbrenning med trykknappen på toppen av toalettet.

 

Toalettet er utstyrt med en reversknapp på baksiden av toalettet, som kan brukes hvis forbrenningsluken ikke lukker som de skal. Eller om avfallet ikke faller ned i forbrenningskammeret som det skal. Tømming av askeskuffen gjøres enkelt i forkant av toalettet, det blir ca. en kopp aske igjen etter en hel ukes bruk! Askeskuffen har et volum på 3,5 liter.

 

El-dorado Pro har en øko-funksjon som gjør at forbrenningstiden regnes ut automatisk basert på antall besøk etter hverandre. I praksis betyr det at dersom toalettet får mange besøk etter hverandre, vil brenntiden optimaliseres, og avfallet forbrennes. Forbrenningen drives av et termostatstyrt varmeelement. Forbrenningstiden er normalt ca. 90 min og toalettet kan trygt tas i bruk mens forbrenningen pågår.Toalettet kan kobles til en 10 ampere kurs.Etter forbrenning vil varmeelementet skrus av og kjøleviften gå inntil toalettet er nedkjølt. Selve forbrenningen foregår i et lukket kammer noe som gjør dette toalettet til markedets mest energieffektive. Våre tester viser at El-dorado Pro har lavere strømforbruk enn alle andre forbrenningstoaletter i markedet.Dersom hytta har mange besøkende på en gang, anbefaler vi at du monterer et avlastningstoalett for urinering. Dette kan mangedoble El-dorado Pro sin kapasitet, og kan redusere strømforbruket da du slipper å forbrenne urin.Ventilasjon
Toalettet skal ha fast ventilasjon bestående av Ø110mm glatte rør. Vi anbefaler å bruke eget ventilasjonssett (tilbehør). Toalettrommet må ikke ha noen annen form for mekanisk avtrekk og rommet må være forsynt med minimum en friskluftsventil (110 mm).Montering
Toalettets avgasser må føres ut i friluft. Det er to hovedtyper installasjon:
Ventilasjonsrøret føres rett opp gjennom tak i rommet der toalettet er plassert.
Ventilasjonsrøret trekkes ut gjennom yttervegg og føres deretter opp over tak.Takhatten skal slutte minimum 60 cm over takflaten. Lokale forhold kan variere mye og for eksempel på steder med mye snø bør det tas hensyn til dette og røret føres lengre opp. Det skal brukes grenrør ved begge typer installasjoner. Bend på rør: 1 x 90, 2 x 45 (maks 6 m. rør).Pakken inneholder:
El-dorado Pro toalett, en pakke med toalettposer (50 stk), skruepose for feste av toalett, brukerguide til å feste på vegg samt en brukermanual.

 

El-dorado Pro V20 er en ny og oppgradert versjon av El-dorado Pro. Den er utstyrt med kretskort, reversfunksjon av luker og mer effektiv forbrenning.   

 

 

SPESIFIKASJONER 

Høyde (cm): 58
Dybde (cm): 69
Bredde (cm): 40
Vekt (kg): 33
Materiale: Rustfritt stål (SS304)
Farge: Hvit
Sittehøyde: 54 cm
Spenning: 230 volt
Effekt: 2300 watt maks
Garanti: 5 år (slitedeler 2 år)
Startfunksjon: Knapp
Økofunksjon: Nei

MER INFO 

Video YouTube

Bruksanvisning

Salgsbrosjyre