Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
107457 Cinderella Eco Solution AS Cinderella Urinal Vannfritt urinal, luktfritt, frostsikker
Forrige bilde
107457 Cinderella Eco Solution AS Cinderella Urinal Vannfritt urinal, luktfritt, frostsikker 107457 Cinderella Eco Solution AS Cinderella Urinal Vannfritt urinal, luktfritt, frostsikker 107457 Cinderella Eco Solution AS Cinderella Urinal Vannfritt urinal, luktfritt, frostsikker 107457 Cinderella Eco Solution AS Cinderella Urinal Vannfritt urinal, luktfritt, frostsikker
Neste bilde

Cinderella Urinal

Vannfritt urinal, luktfritt, frostsikker

Kjøp
-+
5 990,-
Produktinfo
Mer info

Cinderella Urinal er en vannfri toalettløsning kun til vannlating som egner seg godt som avlastningstoalett til Cinderella forbrenningstoaletter, markedsledende hyttedo. Urinen ledes ut til egnet mottak som sandfilter eller samletank, helt uten vann og 100% luktfritt. Cinderella URINAL plasseres på ønsket sted, og urinen ledes ut til mottak via et 50mm avløpsrør (følger ikke med) via vegg eller gulv.

 

Cinderella Urinal er utstyrt med en membran luktsperre, som hindrer lukt i toalettrommet. Løsningen krever ikke sperrevæske, og er derfor alltid frostsikker. Vedlikehold av luktsperren er skylling i vann en til to ganger i året.

 

Cinderella Urinal er kun et toalett for urinering, og er en unisexmodell som kan brukes av begge kjønn. Ved bruk kan det om nødvendig sprayes på litt vann i toalettet om det skulle henge igjen urinrester etter toalettbesøket for å hindre lukt. Toalettet rengjøres som et vanlig toalett, men det anbefales ikke å bruke kjemikaler, kun vann eller grønnsåpevann som er biologisk. Polér gjerne toalettskålen med bil-/ båtvoks (må ikke inneholde slipemiddel) for å bevare overflatens fine finish og for å unngå at luktstoffer setter seg. Gjentas ved behov. Toalettet inneholder ingen væsker og er til enhver tid frostsikker.

 

EGENSKAPER

 • Vannfri urinal
 • Hygienisk
 • Unisex modell - Passer begge kjønn
 • Frostsikker
 • Membranløsning - Ingen bruk av sperrevæske
 • Norskprodusert - høy kvalitet
 • Pent design - tilpasset Cinderella forbrenningstoaletter
 • Enkel å montere
 • 3 års garanti

  

SPESIFIKASJONER

Sittehøyde 42 cm
Høyde 46 cm
Bredde 34,1 cm
Dybde 50 cm
Vekt 6 kg
Avløpsrør 50mm