Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
103938 Sunwind 460126 Automatisk omskifter gass for H-flaske Unngå driftstopp når gassflasken går tom

Automatisk omskifter gass for H-flaske

Unngå driftstopp når gassflasken går tom

Kjøp
-+
2 699,-
Produktinfo
Mer info
Automatisk omskifter gass for H-flaske
Unngå driftstopp når gassflasken går tom
 
 
Automatisk omkaster/omveksler for gassflasker. Veksler automatisk mellom to gassflasker når den første går tom, passer til husholdningsflasker (vanlig click-on ventil).
 
 
Denne regulatoren har en ekstra stor kapasitet på 5kg/time, noe som er tilstrekkelig også ved bruk av energikrevende produkter som f.eks. gassvannvarmere. Vær imidlertid oppmerksom på at lange rørstrekk, albuer osv. skaper motstant i systemet og må dimensjoneres korrekt. Bruk vår tabell som du finner på denne siden: Tips til montering av gassanlegg på hytta
 
 
SPESIFIKASJONER
Kapasitet: 5kg/time
Trykk: 30mbar (lavtrykk) 
Passer flasketype: H-flasker (husholdning / click-on)
 
 
Leveres også for industri-flasker (skrukobling), se "Alternativer". 
 
 
 

Tips for montering av gassdeler

• Husk at støttehylser ALLTID skal benyttes ved montering av glødd kobberrør i kombinasjon med rørdeler som har messing konuser. Uten støttehylse i alle rørender vil det relativt myke kobberrøret deformeres når mutter trekkes til og konus strammes, med sannsynlig gasslekkasje som resultat.


• Husk å SMØRE gjengene med et meget tynt lag olje eller annet egnet smøremiddel slik at tiltrekkingen går lett og smidig uten at messinggjengene skjærer seg.

• Muttere skal trekkes til så hardt at rørdelen på ingen måte skal kunne beveges/vries rundt på røret. Det skal sitte helt fast og ikke være mulig å bevege.

• Før du tar anlegget i bruk, sett på trykk og spray over alle koblinger med lekkasjespray for å sjekke at anlegget er 100% tett. Monter også lekkasjetester og kjør test før bruk av anlegget. Suppler også med en gassalarm som er en rimelig ekstra sikkerhet som ingen bør være foruten i sin hytte/båt/bobil/caravan

• Det er kundens plikt og ansvar å sette seg inn i gjeldende lover og forskrifter for montering av gassutstyr. Profesjonell installatør skal benyttes der dette er påkrevet.

 

toppfritid.no