Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
101052 Alde 104239 Gasskasse ALDE for 2kg Primus flaske Gasstett kasse for båt m/drenering
101052 Alde 104239 Gasskasse ALDE for 2kg Primus flaske Gasstett kasse for båt m/drenering 101052 Alde 104239 Gasskasse ALDE for 2kg Primus flaske Gasstett kasse for båt m/drenering

Gasskasse ALDE for 2kg Primus flaske

Gasstett kasse for båt m/drenering

Kjøp
-+
2 499,-
Produktinfo
Mer info
Robust konstruksjon i polystyren med rustfrie beslag og fester. Det store lokket, som utgjør 1/3 av høyden, gjør flaskebyttet enklere ettersom den faste delen, som flasken må løftes over, er relativt lav.
 

Tilkobling til anlegget, kobberrør Ø 8 mm, dreneres med slange Ø 25 mm.
 
 
Teknisk informasjon
Dimensjoner Bredde inkl. slangekobling: 377mm
Høyde 400mm 
Diameter 326mm
Vekt 1,6 kg
 
 

Tips for montering av gassdeler

• Husk at støttehylser ALLTID skal benyttes ved montering av glødd kobberrør i kombinasjon med rørdeler som har messing konuser. Uten støttehylse i alle rørender vil det relativt myke kobberrøret deformeres når mutter trekkes til og konus strammes, med sannsynlig gasslekkasje som resultat.
• Husk å SMØRE gjengene med et meget tynt lag olje eller annet egnet smøremiddel slik at tiltrekkingen går lett og smidig uten at messinggjengene skjærer seg.
• Muttere skal trekkes til så hardt at rørdelen på ingen måte skal kunne beveges/vries rundt på røret. Det skal sitte helt fast og ikke være mulig å bevege. 
• Før du tar anlegget i bruk, sett på trykk og spray over alle koblinger med lekkasjespray for å sjekke at anlegget er 100% tett. Monter også lekkasjetester og kjør test før bruk av anlegget. Suppler også med en gassalarm som er en rimelig ekstra sikkerhet som ingen bør være foruten i sin hytte/båt/bobil/caravan.
• Det er kundens plikt og ansvar å sette seg inn i gjeldende lover og forskrifter for montering av gassutstyr. Profesjonell installatør skal benyttes der dette er påkrevet.