Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
105010 Caravan Supply 70041 / 543028 Lekkasjespray for gassanlegg For kontroll av gassinstallasjoner

Lekkasjespray for gassanlegg

For kontroll av gassinstallasjoner

Kjøp
-+
129,-
Produktinfo
Mer info

Lekkasjespray for gassanlegg

 

Lekkasjespray skader ikke pakninger, gummi o.l. Benyttes for å kontrollere gassanlegget for lekkasjer. Åpne først gassregulatoren slik at det er trykk på anlegget og steng alle apparater. Spray over alle koblinger. Hvis det "bobler" er det lekkasje, da må du stenge gassen og reparere dette før anlegget benyttes igjen.

 

Monter gjerne en gassalarm og en lekkasjetester på ditt gassanlegg dersom det ikke finnes, se "Tilbehør" til venstre på siden for å lese mer om dette.

 

 

Tips for montering av gassdeler

• Husk at støttehylser ALLTID skal benyttes ved montering av glødd kobberrør i kombinasjon med rørdeler som har messing konuser. Uten støttehylse i alle rørender vil det relativt myke kobberrøret deformeres når mutter trekkes til og konus strammes, med sannsynlig gasslekkasje som resultat.
• Husk å SMØRE gjengene med et meget tynt lag olje eller annet egnet smøremiddel slik at tiltrekkingen går lett og smidig uten at messinggjengene skjærer seg.
• Muttere skal trekkes til så hardt at rørdelen på ingen måte skal kunne beveges/vries rundt på røret. Det skal sitte helt fast og ikke være mulig å bevege. 
• Før du tar anlegget i bruk, sett på trykk og spray over alle koblinger med lekkasjespray for å sjekke at anlegget er 100% tett. Monter også lekkasjetester og kjør test før bruk av anlegget. Suppler også med en gassalarm som er en rimelig ekstra sikkerhet som ingen bør være foruten i sin hytte/båt/bobil/caravan.
• Det er kundens plikt og ansvar å sette seg inn i gjeldende lover og forskrifter for montering av gassutstyr. Profesjonell installatør skal benyttes der dette er påkrevet.

 

NB! Produktet kan være noe avvikende fra bildet/produsent, men vil uansett tilfredsstille de oppgitte spesifikasjoner, kvalitet og egenskaper.

 

Erstatter Sunwind varenr. 543028