Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
100639  735700 Gass overgang 8mm rør-10mm sl. veggfeste Rør-slange overgang m/veggfeste

Gass overgang 8mm rør-10mm sl. veggfeste

Rør-slange overgang m/veggfeste

Kjøp
-+
169,-
Produktinfo
Mer info

Overgang gass 8mm rør/10mm gasslange

Benyttes der du ønsker en overgang fra 8mm kobberrør til 10mm gasslange. Messing konuser.

 

Tips! Dersom du tenker å bruke den som overgang fra slange til rør rett etter propanflasken er det et bedre alternativ å innstallere en lekkasjetester med ekstra slangenippel. Denne vil da fungerer som overgang og samtidig gi en ekstra sikkerhet ved at du kan vite med 100% sikkerhet at ditt gassanlegg er tett akkurat når og så ofte du vil!

Tips! Dersom du tenker å bruke den som overgang fra rør til slange ved forbruker (f.eks. komfyr/kjøleskap) er det et bedre alternativ å i stedet montere en stengekran med slangenippel som samtidig fungerer som overgang mellom slange og rør. Dette er iht. gjeldende forskrifter og gir økt sikkerhet.

 

Tips for montering av gassdeler

• Husk at støttehylser ALLTID skal benyttes ved montering av glødd kobberrør i kombinasjon med rørdeler som har messing konuser. Uten støttehylse i alle rørender vil det relativt myke kobberrøret deformeres når mutter trekkes til og konus strammes, med sannsynlig gasslekkasje som resultat.
• Husk å SMØRE gjengene med et meget tynt lag olje eller annet egnet smøremiddel slik at tiltrekkingen går lett og smidig uten at messinggjengene skjærer seg.
• Muttere skal trekkes til så hardt at rørdelen på ingen måte skal kunne beveges/vries rundt på røret. Det skal sitte helt fast og ikke være mulig å bevege. 
• Før du tar anlegget i bruk, sett på trykk og spray over alle koblinger med lekkasjespray for å sjekke at anlegget er 100% tett. Monter også lekkasjetester og kjør test før bruk av anlegget. Suppler også med en gassalarm som er en rimelig ekstra sikkerhet som ingen bør være foruten i sin hytte/båt/bobil/caravan.
• Det er kundens plikt og ansvar å sette seg inn i gjeldende lover og forskrifter for montering av gassutstyr. Profesjonell installatør skal benyttes der dette er påkrevet.

 

NB! Produktet kan være noe avvikende fra bilde/produsent, men skal uansett tilfredsstille oppgitte spesifikasjoner og kvalitet.