Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
108046 Sunwind 440522 Gassgrill VILJA - Sunwind Urnorsk serie Utviklet for norske forhold
Forrige bilde
108046 Sunwind 440522 Gassgrill VILJA - Sunwind Urnorsk serie Utviklet for norske forhold 108046 Sunwind 440522 Gassgrill VILJA - Sunwind Urnorsk serie Utviklet for norske forhold 108046 Sunwind 440522 Gassgrill VILJA - Sunwind Urnorsk serie Utviklet for norske forhold 108046 Sunwind 440522 Gassgrill VILJA - Sunwind Urnorsk serie Utviklet for norske forhold
Neste bilde
YouTube:

Gassgrill VILJA - Sunwind Urnorsk serie

Utviklet for norske forhold

Kjøp
-+
3 690,-
Produktinfo
Mer info

Vilja er en solid 3 brenner gassgrill i Urnorsk på grillen-serien, produsert for norske forhold.

 

  • Blir raskt varm, og holder ekstra godt på varmen
  • Tåler tøff bruk året rundt under norske forhold
  • Solide støpejernrister
  • Velg selv om du ønsker å bruke frontplaten som plate eller hylle
  • 5 års garantiprogram

 

Vilja har et medium grillareal - svært godt egnet for familier på 3-4 personer. Vilja egner seg like godt for hverdagsbruk som festbruk, og dekker alle grunnleggende grillbehov.

 

Hun leveres med solide støpejernrister som holder ekstra godt på varmen: dette merker du spesielt når du legger kald mat på grillen. Støpejernristene gjør at du lettere oppnår en fin stekeskorpe og at de deilige saftene beholdes inne i kjøttet du griller.

 

Vilja er produsert i svært solide materialer, og er laget for bruk i tøffe norske forhold. De to solide sidebordene gir en praktisk arbeidsflate som gjør det lettere å grille flere ting samtidig.

 

Vilja kommer med en frontplate som kan monteres enten som en hylle eller en ordinær frontplate. Ved å montere dette som en frontplate vil du skjule grillens bunn. Ved å montere dette som en hylle får du muligheten til å oppbevare eller sette fra deg ting under grillen. Hvordan du ønsker å montere platen velger du selv ut i fra dine behov. Monteringen gjøres enkelt på et par minutter, og du kan endre dette på et par minutter om du skulle ombestemme deg.

 

Vilja har et innebygget termometer i lokket som gir deg god oversikt over temperaturen i grillen. Termometeret går fra 0 til 400 celsius grader. Husk at termometeret ikke viser hvor varm overflaten på støpejernristene er - for et helt perfekt resultat er et steketermometer en god idé.

 

Vilja har et 5 års garantiprogram.

 

For at Vilja skal holde seg like lekker år etter år, anbefaler vi at du oppbevarer henne under et grilltrekk når hun ikke er i bruk.

 

Gassregulatorsett kommer i tillegg (se tilbehør).

 

SPESIFIKASJONER

Antall brennere: 3
Effekt: 10,5 kW
Garanti: 5 år garantiprogram
Grillareal: 59 x 42 cm
Mål: 134 x 55 x 115 cm
Vekt: 35,2

 

LINKER

Bruksanvisning - Gassgrill Vilja
Deletegning - Gassgrill Vilja
Annet - Garantiprogram for Sunwind Urnorsk serien

 

URNORSK PÅ GRILLEN er Sunwinds egen serie med griller, bålpanner og tilbehør - designet av nordmenn for å brukes under norske forhold. Produktene i Urnorsk-serien tåler norsk vær og klima, og er like gode å grille på året rundt, sommer som vinter. Vi ønsker å fremme norske mattradisjoner, og all den herlige maten som kan tilberedes på grillen. Nyt fritiden med urnorsk på grillen!