Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
108057 Sunwind 440526 Gassgrill DISA- Sunwind Urnorsk serie Utviklet for norske forhold
Forrige bilde
108057 Sunwind 440526 Gassgrill DISA- Sunwind Urnorsk serie Utviklet for norske forhold 108057 Sunwind 440526 Gassgrill DISA- Sunwind Urnorsk serie Utviklet for norske forhold 108057 Sunwind 440526 Gassgrill DISA- Sunwind Urnorsk serie Utviklet for norske forhold 108057 Sunwind 440526 Gassgrill DISA- Sunwind Urnorsk serie Utviklet for norske forhold
Neste bilde

Gassgrill DISA- Sunwind Urnorsk serie

Utviklet for norske forhold

Kjøp
-+
7 999,-
Produktinfo
Mer info

Disa er en eksklusiv gassgrill med 4 brennere og sidebrenner produsert for norske forhold. En ekte kronjuvel i Urnorsk på grillen-serien, Disa er grillen for deg som ønsker "det lille ekstra".

 

• Svært høy effekt, holder ekstra godt på varm
• Leveres med Kokegrop
• Sidebrenner
• Praktisk glassvindu i grillens lokk
• Produsert for norske forhold
• 10 års garantiprogram

 

Disa er damen for deg som er glad i å grille mye! Familiegrillen Disa er med sitt store grillareal like godt egnet til hverdagsgrilling som festgrilling. For familien på 4-5 personer er Disa alt man måtte ønske av en grill. Hun har 4 svært effektive brennere som gir en god og varm grill, og i tillegg kommer hun med en sidebrenner slik at du kan holde for eksempel sausen varm. Det venstre sidebordet kan brukes som en praktisk arbeidsplass.


 
Disa leveres med Kokegrop. Kokegropen er spesiallagede grillrister i solid støpejern som gjør det mulig å lage all typer mat på grillen. I midten av risten sitter nemlig en rund grillrist som du kan bytte ut med andre produkter, for eksempel en støpejerngryte, grillplate eller stekepanne.
 

Grillens lokk har et praktisk glassvindu slik at du enkelt kan følge med og sikre deg et perfekt grillresultat uten å måtte åpne lokket og slippe ut varme hver gang du ønsker å ta en titt.
 

Disa har et innebygget termometer i vinduet i lokket som gir deg god oversikt over temperaturen i grillen. Termometeret går fra 0 til 400 celsius grader. Husk at termometeret ikke viser hvor varm overflaten på støpejernristene er - for et helt perfekt resultat er et steketermometer en god idé.
 
Alt av tilbehør til grillen som grillsett, grillbørste, grilltrekk, tilbehør til Kokegropen og lignende, kan oppbevares i de praktiske skuffene eller skapet.


 
Disa er spesielt produsert for å fungere optimalt under tøffe, norske forhold. Hun egner seg like godt på bryggen i sommervarmen som i minusgrader på snødekte terrasser.


 
Disa har et 10 års garantiprogram.


 
For at Disa skal holde seg like lekker år etter år, anbefaler vi at du oppbevarer henne under et grilltrekk når hun ikke er i bruk.
 

Gassregulatorsett kommer i tillegg (se tilbehør). 

 

SPESIFIKASJONER

Antall brennere: 4 + 1
Effekt: 17 kW
Garanti: 10 år garantiprogram
Grillareal: 80 x 42 cm
Mål: 154 x 55 x 116 cm
Vekt: 61 kg

 

LINKER

Bruksanvisning - Gassgrill Disa
Deletegning - Gassgrill Disa
Annet - Garantiprogram Sunwind-griller
Annet - Høstgrill med Disa

 

URNORSK PÅ GRILLEN er Sunwinds egen serie med griller, bålpanner og tilbehør - designet av nordmenn for å brukes under norske forhold. Produktene i Urnorsk-serien tåler norsk vær og klima, og er like gode å grille på året rundt, sommer som vinter. Vi ønsker å fremme norske mattradisjoner, og all den herlige maten som kan tilberedes på grillen. Nyt fritiden med urnorsk på grillen!