Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
107468 Hyundai DHY8600SE-SIG Strømaggregat HYUNDAI DHY8600SE-SIG Diesel, 6,3kW, autonom, GSM styring

Strømaggregat HYUNDAI DHY8600SE-SIG

Diesel, 6,3kW, autonom, GSM styring

Kjøp
-+
69 995,-
Produktinfo
Mer info

HYUNDAI DHY8600SE-RE Strømaggregat 6300W – GSM Styring
Elektrisk start – Fjernkontroll 1000m – Diesel – Tilkobling for ekstern tank – Autonom drift
Et kvalitetsprodukt fra anerkjente Hyundai

 

Her har vi satt opp vårt bestselgende diesel aggregat med mulighet for autonom drift og SMS start/stopp. Ved hjelp av SIGNATUR boxen kan du sende SMS med start og stopp samt andre statusmeldinger til aggregatet. Du kan også bruke systemet til å slå på en ekstern kurs (f.eks til lys eller annet) uten at aggregatet trenger å starte. Dersom man velger å slå på ekstern kurs, brukes forbruks-batteribanken som strømforsyning i stedet for aggregatet.

 

AUTONOM DRIFT
Man kan enkelt sette parametre for når man ønsker at aggregatet skal starte eller stoppe. Dette baseres på batterispenning, og kan tilpasses i hvert enkelt tilfelle.

 

VINTERSTART
Om vinteren trenger dieselaggregatet gløding for å starte, og dette skjer automatisk via Signaturboxen. Men for at alt skal fungere optimalt når det er kaldt, så erstatter vi det originale batteriet med et Optima batteri. Optima batteriene er små av størrelse men har ekstrem starteffekt også når det er bitende kaldt. Optima startbatteriet settes på utsiden av aggregatet, så man må bergene plass til dette.

 

FJERNKONTROLL
I dette settet så følger det med en fjernkontroll som har inntil 3000m rekkevidde. Dette er utrolig kjekt og lar deg starte og stoppe aggregatet via denne når du er på hytten.

 

EKSTERN TANK
Aggregatet er satt opp med mulighet for ekstern tank. Man har da en vende bryter slik at man kan veksle mellom å bruke intern tank, eller ekstern tank. Ekstern tank er anbefalt om man skal bruke aggregatet til autonom drift.

 

DIESEL AGGREGAT
Her får du et skikkelig kvalitets dieselaggregat til en meget fornuftig pris. Dieselaggregater er absolutt å foretrekke dersom man ønsker autonom start eller skal bruke aggregatet til nødstrøm. I forhold til bensin-aggregater så er de billigere i drift og har mye lengre levetid dersom man opprettholder servicer som kreves. Diesel er mye mindre brannfarlig en bensin, og man har lov å lagre mye mer diesel på egen tomt slik at man kan supplere med ekstern tank dersom man ønsker enda lengre driftstid på aggregatet.

 

Dieselaggregatene fra Hyundai har automatisk spenningsregulering (AVR). De har også LED5 display som gir informasjon om spenning, frekvens, timeteller og forbruk

 

Dette aggregatet leveres med fjernkontroll som har rekkevidde inntil 1000m. I tillegg er det ferdig ombygd med mulighet for å kjøre på ekstern eller intern diseltank

 

SPESIFIKASJONER

Frekvens: 50Hz
Kontinuerlig effekt: 6000W 230V
Maks effekt: 6300W 230V
Spenning: 230V
Strøm: 28A 230V
Utganger: 1x32A 230V / 1x16A 230V
Dieseltank: 12ltr
Driftstid v/50% belastning: ca 10 timer
Støynivå @7m v/50% belastning: 72 dBa
Batterilader: 12V 8.3A
Elektrisk start
Startbatteri: 50AH Optima Red Top
Vekt: 152kg
Dimensjoner: 920x520x760mm
Motortype: Hyundai D500E (diesel)
Motoreffekt: 12HK / 498cc
Oljemengde: 1,65l