Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
101009 Flak 1038480 Strømaggregat 950i 800W ren sinus Støysvakt, lavt forbruk, kun 8,5kg!

Strømaggregat 950i 800W ren sinus

Støysvakt, lavt forbruk, kun 8,5kg!

Kjøp
-+
4 799,-
Produktinfo
Mer info
Strømaggregat 950i - 800W
 
  • Inverterteknologi
  • Ren sinus
  • Støysvakt
  • Lavt forbruk
  • Verdens letteste, kun 8,5 kg!
 
 
Dette er et perfekt aggregat for deg som i hovedsak skal bruke batterilader i bobilen, båten eller på hytta med solcelleanlegg. Du kan selvsagt bruke det også til en mengde 220V applikasjoner som småelektrisk verktøy og apparater. Aggregatet er så lite og kompakt at du til og med kan ta det med på villmarkscamping / teltleir for weekend'en e.l.
 
 
Unikt lav vekt og kompakte mål gjør dette aggregatet utrolig lett å plassere, håndtere og ha med seg. Du finner lett plass i båten eller bilen til dette. Støynivået er moderat slik at du ikke forstyrrer eller forstyrres unødig.
 
 
XYG950i er et meget effektivt og prisgunstig strømaggregat med firetaktsmotor, har lavt bensinforbruk, høyt stabilitets- og sikkerhetsnivå og er støysvakt. Det gir en ren sinuskurve, har automatisk turtallsregulering, er luftkjølt og er enkelt i bruk. Bruker blyfri bensin.
 
 
Vi har meget god erfaring med kvaliteten på disse aggregatene som har en unormalt lav reklamasjonsprosent. Vi har solgt produktet i flere år og importør er norges største leverandør av båtutstyr, Flak AS i Kristiansand.
 
 
 
SPESIFIKASJONER
Frekvens 50/60 Hz
Maks ut-effekt 800 watt
Kontinuerlig ut effekt 700 watt
Multivolt 100/110/230/240V
Bensintank 2,1 liter
Forbruk 0,52 liter/time
Støy 58 dB
Mål 395 x 209 x 355 mm
Vekt Kun 8,5 kg !!!
Tennplugg NKK CMR6A
Olje type10W-30
Olje mengde 0,3 liter
Last nedBruksanvisning
 
 
 
FYLL OLJE FØR BRUK!
Kjøper må selv fylle olje på motor før aggregatet tas i bruk da det ikke kan sendes med olje ferdig fylt. Husk derfor å bestille 1L olje i tillegg dersom du ikke har egnet olje fra før (se tilbehør). Reklamasjon pga. manglende eller feil oljefylling vil ikke aksepteres. Ref. også medfølgende bruksanvisning. Velger du å kjøpe aggregatet aksepterer du samtidig ansvar for at olje fylles før startforsøk gjøres, og at bruksanvisningen leses før bruk og følges mht. bruk, service og vedlikehold.
 
 
 
Til info! Motordrevne produkter kan være funksjonstestet før levering, derfor kan det være spor av bensin/lukt på tanken. Originalemballasjen kan også være åpnet. Dette betyr kun ekstra kvalitetssikring og er til nytte for deg som sluttbruker.