Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
135669   Pakkepris på 360W panel + MPPT regulator Toppkvalitet fra Sunwind & VictronEnergy

Pakkepris på 360W panel + MPPT regulator

Toppkvalitet fra Sunwind & VictronEnergy

Kjøp
-+
7 398,-
Produktinfo
Mer info

Pakkepris på vårt mest populære solcellepanel og regulator

 

Denne pakken består av vårt bestselgende, kraftige og prisgunstige solcellepanel fra Sunwind på hele 360 watt, og den markedsledende solcelleregulatoren SmartSolar MPPT 100|50 fra premium-produsenten Victron Energy. Regulatoren kan stilles inn for alle batterityper, og den har innebygget Bluetooth og kommuniserer mange nyttige data med din smarttelefon gjennom Victron Connect appen som kan lastes ned gratis på Google Play eller App Store.

 

NB! Solcelleregulatoren har kapasitet til å utvide med ytterligere ett tilsvarende solcellepanel slik at du dobler ladeeffekt fra solen. Se tilbehør for å bestille ekstra solcellepanel, solcellekabel (MC4), batteri etc. Ta gjerne kontakt med oss for veiledning.

 

Solcellepanel

Sunwind Grid 360W er et half-cut solcellepanel på 36 volt godt egnet for bruk på hytta med en MPPT-regulator. 

  • Svært god kvalitet
  • Høyeffektive half-cut celler
  • Lader godt selv med deler av panelet i skyggen
  • Kan brukes i 12 volt anlegg ved hjelp av en MPPT-regulator
  • Flott design med sort ramme

Dette er førstevalget for deg som enten ønsker å installere solceller på taket hjemme eller skal installere en kraftpakke på hytta. Disse panelene bør ha fast understøtte i form av montering på tak eller stativ.

 

 

Regulator

Solcelleregulator Victron SmartSolar 100|50 er en MPPT-regulator som er godt egnet for litiumbatterier og AGM-batterier.

 

  • Egnet for deg med litium- eller AGM-batterier
  • Innebygget bluetooth
  • Beskyttet mot overoppheting og omvendt polaritet

SmartSolar 100/50 har innebygget Bluetooth for trådløst oppsett mot smarttelefon for avlesning. Den trådløse kommunikasjonen konfigureres enkelt mot smarttelefoner og nettbrett.Regulatoren har en svært rask MPPT tracking som gir store fordeler ved vekselende skydekke, og en avansert strøm/spenningsdeteksjon ved delvis skygge. Der delvis skygge på panelene oppstår, kan to eller flere maksimale effektpunkter forekomme på strømspenningskurven. Konvensjonelle MPPT-regulatorer låser seg ofte til et maksimalt effektpunkt, som ikke nødvendigvis er det optimale. En ny algoritme forhindrer dette og vil alltid søke etter det optimale for maksimalt utnytte av sollyset. Åtte forhåndsprogrammerte algoritmer, for forskjellige batterityper med pot-meter, og full programmerbare verdier fra for eksempel smarttelefon.Regulatoren er beskyttet mot overopphetning, og omvendt polaritet både fra solpanelene og ved batteritilkobling. SmartSolar 100/30 har også en intern temperaturføler for temperaturkompensert ladning.Regulatorens VE.Direct utgang finnes for tilkobling mot for eksempel Color Control eller Venus.SmartSolar 100/50 tåler 100 volt spenning og 50 ampere lading. Regulatoren er uten forbrukskurs.For deg som ønsker full kontroll over forbruk ved bruk av denne regulatoren anbefaler vi å installere BMV 700 batterimonitor i tillegg. Ved opplegg til forbrukskurs vil det være fornuftig å benytte Maxi sikringsholder med ønsket sikringsstørrelse i anlegget.

 

-- 

På grunn av solpanelets størrelse er dette en vare som må hentes hos oss.