Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
105219 Dometic 9102500073 DOMETIC PERFECT CONTROL MPC 01 Intelligent batteriovervåkning
105219 Dometic 9102500073 DOMETIC PERFECT CONTROL MPC 01 Intelligent batteriovervåkning 105219 Dometic 9102500073 DOMETIC PERFECT CONTROL MPC 01 Intelligent batteriovervåkning

DOMETIC PERFECT CONTROL MPC 01

Intelligent batteriovervåkning

Kjøp
-+
4 359,-
Produktinfo
Mer info

DOMETIC PERFECT CONTROL MPC 01
INTELLIGENT BATTERIOVERVÅKNING I BÅT, CARAVAN, BOBIL

 

Batterikontrolleren fra Dometic gir en nøyaktig analyse til enhver tid. Spenning, strøm og temperatur registreres via 1stk. medfølgende batterisensor type MCA HS1. Flere sensorer (totalt 4 stk) kan tilkobles for overvåkning av inntil 4 separate batterier/batteribanker (se tilbehør).

 

Systemet beregner tilgjengelig kapasitet og ladestatus, og indikerer gjenværende tid for lading eller utlading. Alle verdier kan avleses på det oversiktlige og selvforklarende displayet.

 

En meget avansert batterimonitor som er enkel i bruk takket være innovativt betjeningshjul og et lettlest display med store tall og informative symboler. MPC 01 gir deg all informasjon du trenger som f.eks.:

 

  • Eksakt informasjon om batteriets ladetiltand.
  • Viser gjenstående forbrukstid relatert til om batteriet lades/utlades.
  • Den ideelle oppgradering ved bruk av Dometic PerfectCharge batteriladere.
  • Batterimonitor funksjoner.

 

Sakset fra dometic.no:

 

Ladetilstanden på batteriene om bord er et viktig tema for alle camping- og bobilentusiaster. Problemer med flate batterier er ikke uvanlige, men tar på nervene. Heldigvis er dette et tilbakelagt stadium.

 

Den nye batterikontrollen fra Dometic gir en nøyaktig analyse av alle relevante data til enhver tid. Den har en intelligent batterisensor som måler spenning, strømstyrke og temperatur. Ut fra denne informasjonen beregner systemet den tilgjengelige kapasiteten og ladetilstanden. Den indikerer på en pålitelig måte hvor lang tid det tar å lade opp eller tømme kjøretøybatteriet helt. Alle verdier vises på et klart strukturert og selvforklarende display.

 

Hjernen og hjertet i Dometic MPC 01 er en smart batterisensor som kontrollerer alt. Den måler den aktuelle batterikapasiteten og det aktuelle spenningsnivået i det tilkoblede batteriet. Så bruker den måleverdiene til å beregne tilgjengelig batteristrøm.

 

Når batteriet er helt utladet eller defekt, sender den ut et varsel og gir kommando om å koble fra forbrukskretsen. Og sist, men ikke minst, fungerer den som batterivern. De tre utgangene kan programmeres slik at tilkoblede apparater kobles ved lav batterikapasitet.

 

Den nye batterikontrollen er en ideell ledsager for Dometic PerfectCharge MCA batteriladerserien. Den perfekte koordinasjonen med disse enhetene sørger for å optimalisere ladeprosessen og redusere ladetiden med opptil 30 prosent.

 

Takket være integrert CIB-bus og RS232-grensesnitt kan andre apparater fra Dometic og fremtidige produkter fra camping- og bobilprodusenter enkelt legges til i kretsen. Dessuten er det mulig å koble til ekstra sensorer (valgfritt ekstrautstyr) til batterikontrollsystemet for å overvåke og lade opp inntil fire batterier/batteribanker samtidig.