Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
101642 Ritar Batteries DC12-75 RITAR AGM 12V 75AH Robust Deep Cycle fritidsbatteri

RITAR AGM 12V 75AH

Robust Deep Cycle fritidsbatteri

Kjøp
-+
2 695,-
Produktinfo
Mer info
Batteri AGM Ritar 75AH (10t)
Dette AGM batteriet kan sendes per post
 
Maks mål: 259x169x210
Spenning: 12V
Kapasitet: 75AH (10t)
Maks kortslutningseffekt: 750A
Vekt: 23,5kg
Terminaler: M6
 
Ritar AGM Deep Cycle serie dyputladingsbatterier er å anbefale til solcelleanlegg på hytter, til forbruk i båt, og andre applikasjoner hvor det kreves mye av batteriet. Dessuten har batteriene meget god starteffekt, noe som gjør dem meget godt egnet som startbatteri i f.eks båter, til thrustere m.m.
 
Batteriene koster litt mer enn standard AGM batterier, men er etter vår oppfatning absolutt verdt det om du ønsker det aller beste.
 
Alle AGM deep cycle batteriene er ventilregulerte (VRLA) og vedlikeholdsfrie, de har en robust konstruksjon og man kan forvente lang levetid.
 
Det er viktig og merke seg at man kun skal bruke elektronisk batterilader til AGM batterier. Feil lader kan medføre uttørking av batteriet, og korte ned levetiden betraktelig.
 
Vi anbefaler våre elektroniske batteriladere til alle AGM batterier.
 
Hvis man er usikker på hvor stor lader man trenger, er en ladestrøm i Ampere lik ca. 10% av batterikapasiteten en god tommelfingerregel. Dvs. har du en batteribank på 200AH, er en 20A lader godt egnet, men dette er en regel ikke uten unntak. En god lader vil fungere bra også dersom den er relativt mye større eller mindre enn dette, men størrelsen vil påvirke oppladingstiden. En alt for liten lader vil ikke klare å topplade en alt for stor batteribank i det hele tatt.
 
Ellers er det alltid en idè og sjekke datablad fra batteriprodusenten,slik at man alltid er innenfor deres krav mht. ladespenning osv.