Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
135750 Skanbatt HPU-BOX HPU Display til HPU batterier (CAN-Bus) Samlet styring/visning f/alle batteriene
135750 Skanbatt HPU-BOX HPU Display til HPU batterier (CAN-Bus) Samlet styring/visning f/alle batteriene 135750 Skanbatt HPU-BOX HPU Display til HPU batterier (CAN-Bus) Samlet styring/visning f/alle batteriene 135750 Skanbatt HPU-BOX HPU Display til HPU batterier (CAN-Bus) Samlet styring/visning f/alle batteriene

HPU Display til HPU batterier (CAN-Bus)

Samlet styring/visning f/alle batteriene

Kjøp
-+
5 495,-
Produktinfo
Mer info

HPU Display til HPU (ULTRA) batterier (CAN-Bus Dongle)

 

Enhet som samler informasjon fra alle dine Skanbatt Heat Pro Ultra batterier (HPU) til en samlet visning. Den sørger for at alle BMSer på tilkoblede batterier styres likt. Dette er en stor fordel, spesielt i seriekoblede systemer der man har batterier med varmefolie.  

 

Dette er en tilleggsenhet for Skanbatt Heat Pro Ultra batteriene som vil gi deg følgende muligheter: 

  • CAN-Bus protokoll for intern kommunikasjon mellom batteriene når flere er koblet i parallell eller serie. I praksis betyr dette at batteriene «snakker» sammen slik at man kan samle all informasjon i en app.
  • Man trenger ikke lenger logge ut/inn av hvert batteri dersom man ønsker å sjekke status på hele batteribanken.
  • I tillegg styres en rekke funksjoner som blant annet varmefolien i batteriene, slik at denne er samkjørt på alle batteriene i banken. Dersom batteriene har forskjellig kjernetemperatur og varmen trigges i ett av batteriene, så styres dette automatisk slik at den slår seg av/på i hele batteribanken samtidig. Dette er viktig for å unngå "skjevlading" av batteriene om vinteren.
  • Via CAN-Bus kan man også lese av batteriets BMS på eksternt utstyr samt kommunisere med batteriladere, invertere og annet kompatibelt utstyr som benytter denne protokollen.

 

Enheten må kobles opp og programmeres ved å følge en bestemt prosedyre og egen spesialprogramvare (via telefon / nettbrett). Alle batterier som skal seriekobles  lades med samme, egnede lader til 100% før de splittes. Helst lades batteriene opp i parallell med samme 230V batterilader, til laderen indikerer at batteriene er fulle. Vi anbefaler også at batterier i samme bank monteres slik at de opplever samme eksterne forhold (i praksis samme rom, samme temperatur osv).
 
 
Ved lading i kuldegrader
Når batteriene mottar ladestrøm, så vil samtlige batterier stenge samtidig. Etter <5 minutter så aktiveres varmefolien på samtlige batterier. Varmefolien er aktiv til alle batteriene er varme nok til å motta lading, som skjer når det kaldeste batteriet har oppnådd ca. 5 grader Celcius på sin kaldeste celle.
 
 
Inkludert i pakken
Følger med en RJ45-spesialkabel - krever en ekstra pr. batteri i serie, og strengen må termineres med en medfølgende resistordongle.
 
 
Spesifikasjoner
Størrelse  250x148x60 mm
Vekt  1,5 kg
 
 
Last ned