Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
106985 Ron Thompson 44164 Utløser for trollingfiske 2pk str. S R.T. versjon av Scotty Mini Power Grip

Utløser for trollingfiske 2pk str. S

R.T. versjon av Scotty Mini Power Grip

Kjøp
-+
79,-
Før99,-
Produktinfo
Mer info

SE PRIS! 

2pk små utløsere til dyprigg. Kjøp 10 pakker (20 utløsere!) og spar enda mer...

 

Utløsere til dyprigg/trollingfiske fra Ron Thompson som vel har kopiert den anerkjente konstruksjonen til "Scotty Mini Powergrip". Leveres 2stk. per pakke til annonsert pris. Legg inn antall 10stk. i feltet over for å se den rabatterte 10pk. prisen. 

 

Downrigger Stacker Clips str. S

Disse utløserne leveres komplett med stackerklemme og 45cm. line slik at utløseren blir hengende litt ut fra dypriggens wire.

 

Disse litt mindre utløserne er perfekt for alt fiske med f.eks. wobblere av moderat størrelse. De er for svake hvis du skal dorge med tunge magnumwobblere, men det meste av laks- og ørretfiske gjøres med flytende, lette wobblere i størrelsen 9-13cm som fungerer bra med disse utløserne.

 

Utløserkraften justeres enkelt med hvor dypt inn i åpningen du fester sena. En godt utprøvet metode som fungerer bra. Det man ønsker er at utløseren er "løs nok" til at fisken man er ute etter klarer å løsne sena fra utløseren, men "hard nok" til at agnet ditt (f.eks. sluken/wobbleren) ikke klarer å dra løs sena under vanlig fiske.

 

En stacker kan benyttes alene og monteres da på wiren nær dypriggloddet, men spesielt er den godt egnet når du ønsker å fiske med to eller flere stenger på samme dyprigg. Det er enkelt å klipse på en stacker noen meter over loddet, så fisker du av to eller tre dybder samtidig på en dyprigg. Klemmenes konstruksjon gjør at de er superraske å montere og demontere fra wiren.

 

toppfritid.no