Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
106984 Ron Thompson 44167 Utløser for trolling/planerboard 4pk Ron Thompson versjon av Scotty Powergrip

Utløser for trolling/planerboard 4pk

Ron Thompson versjon av Scotty Powergrip

Kjøp
-+
99,-
Før179,-
Produktinfo
Mer info

4pk utløsere til trolling og planerboard til fantastisk pris. Kjøp 10 pakker (40 utløsere!) og spar enda mer...

 

Utløsere til dyprigg og planerboard fra Ron Thompson som vel har kopiert den anerkjente konstruksjonen til "Scotty powergrip". Leveres 4stk. per pakke til annonsert pris. Legg inn antall 10stk. i feltet over for å se den rabatterte 10pk. prisen. 

 

Utløseren kalles for "Planerboard Clips", men fungerer like bra til dypriggen. 

Skal du bruke dem på planerboard trenger du ikke å gjøre noen endringer, men skal du bruke dem til dyprigg anbefaler vi å kjøpe til enten stackerklemmer eller kraftige swivels med hempe som gjør at du enkelt monterer utløseren hvor som helst på dypriggwiren (stacker) eller i loddets hempe (swivel m/hempe). Stackerklemmer selges per stykk og store swivels m/hempe str. 3/0 leveres 5stk. i pakken. 

 

Stackerklemmen kan hektes direkte i utløserens clips eller du kan enkelt montere en forlenger i mellom hvis du ønsker det, gjøres best ved å knyte mellom en stump grov monofil sene, f.eks. 0.80mm.

 

Tips!

 

  • Utløserkraften justeres enkelt med hvor dypt inn i åpningen du fester sena. En godt utprøvet metode som fungerer bra. Det man ønsker er at utløseren er "løs nok" til at fisken man er ute etter klarer å løsne sena fra utløseren, men "hard nok" til at agnet ditt (f.eks. sluken/wobbleren) ikke klarer å dra løs sena under vanlig fiske.
  • En stacker kan benyttes alene og monteres da på wiren nær dypriggloddet, men spesielt er den godt egnet når du ønsker å fiske med to eller flere stenger på samme dyprigg. Det er enkelt å klipse på en stacker noen meter over loddet, så fisker du av to eller tre dybder samtidig på en dyprigg. Klemmenes konstruksjon gjør at de er superraske å montere og demontere fra wiren.

 

Rimelige og velfungerende utløsere til trolling og planerboard!

 

toppfritid.no