Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
107536 Lowrance 000-14937-001 LOWRANCE GHOST elmotor baugmontert Nyhet med fantastiske funksjoner
Forrige bilde
107536 Lowrance 000-14937-001 LOWRANCE GHOST elmotor baugmontert Nyhet med fantastiske funksjoner 107536 Lowrance 000-14937-001 LOWRANCE GHOST elmotor baugmontert Nyhet med fantastiske funksjoner 107536 Lowrance 000-14937-001 LOWRANCE GHOST elmotor baugmontert Nyhet med fantastiske funksjoner 107536 Lowrance 000-14937-001 LOWRANCE GHOST elmotor baugmontert Nyhet med fantastiske funksjoner
Neste bilde
Se video av produktet her

LOWRANCE GHOST elmotor baugmontert

Nyhet med fantastiske funksjoner

Kjøp
-+
44 990,-
Produktinfo
Mer info

LOWRANCE GHOST

Baugmontert elektrisk motor til sportsfiskebåter

 

Den nye, superstille baugmonterte elmotoren fra Lowrance® Ghost™ er pålitelig, robust og holdbar og gjør at sportsfiskere kan fiske lenger og komme tettere på fisken uten å skremme den. I følge produsenten har Lowrance® Ghost™ en revolusjonerende, børsteløs motor med mer skyvekraft og lenger kjøretid enn noen annen sammenlignbar elektrisk båtmotor på markedet. Med integrerte Lowrance® ekkoloddalternativer, veipunktforankring og tre års garanti har Lowrance® Ghost™ satt standarden når du skal oppgradere dorgemotoren.

 

Ikke billigst – best! 

 

Lowrance forteller:  

"Vi har lagt over 60 år med kompetanse innen innovasjon og maritim elektronikk ned i utformingen av den nye ferskvannsdorgemotoren Ghost fra Lowrance. Etter å ha forsket på når og hvorfor dorgemotorer svikter i flere år, gikk vi inn for å overgå disse standardene, og vi bygde Ghost internt, fra bunnen av.

Fire år og 10 000 testtimer senere kommer vi med den stilleste, mest pålitelige og kraftigste dorgemotoren på markedet. Vi kom frem til at problemer med børstemotoren og kabelstyringskablene var de to hovedårsakene til dorgemotorproblemer. Ingen av delene er et problem med Ghost, som drives av en børsteløs motor som både eliminerer støyende drift og er uten børster som slites ut, noe som gir deg økt pålitelighet og lenger levetid.

Ghosts kabelstyring gir sportsfiskere følelsen av en dorgemotor med kabelstyring, uten å ha de mekaniske kablene som slites ut over tid. Alt dette støttes opp av en tre års Lowrance-garanti som er best i bransjen."

 

Og det er mye mer...

 

Stille i drift
Ghost er så stille at du lurer på om den i det hele tatt er i gang, noe som gjør at du kan komme nærmere enn noensinne med den svært stillegående børsteløse motoren. Fisken kommer ikke til å høre at du nærmer deg.

 

Utrolig ytelse
Sus av gårde fra punkt til punkt, eller svipp på tvers av bukta med opptil 25 prosent mer thrust enn konkurrerende modeller. Den børsteløse Ghost-motoren gir også 60 prosent bedre kjøretidseffektivitet, slik at du får den beste topphastigheten og akselerasjonen uten å måtte ofre batterilevetiden. Vær ute lenger og gi mer gass – du fisker lenger med Ghost.

 

Ei plassen din
Med den kraftige og nøyaktige forankringen til Ghost kan du ankre båten på et veipunkt, der du er eller hvor som helst på kartet – uansett vindforhold – slik at du kan bruke mer tid på fisking og mindre tid på å opprettholde posisjonen din. Med hurtigtastene som er innebygd i Ghost-fotpedalen kan du med ett enkelt fottrykk senke eller heve Power-Pole®-gruntvannsankeret eller kaste anker der du er.

 

Total integrering
Styr båten, juster hastigheten, sett opp rutenavigasjon, eller kast anker der du er med full kontroll på berøringsskjermen fra HDS LIVE, HDS Carbon og Elite Ti2. Pro Team-sportsfiskerne våre ba oss om å lage en dorgemotor med full integreringsevne, inkludert en fotpedal som fungerer som en forlengelse av skjermens brukergrensesnitt. Vi lyttet og kom med en alt-i-ett-pedal med lett tilgjengelige taster for rask tilgang til anker og styrekurs i tillegg til programmerbare hurtigtaster som kan brukes til å lagre veipunkter og kontrollere Power-Pole-gruntvannsanker. 

 

Plug-and-play-ekkolodd fra Lowrance
Ghost leveres med en HDI-nesekon-svinger som gir deg den høye ytelsen til Lowrance CHIRP-ekkolodd og DownScan Imaging™, rett fra esken. Sportsfiskere som vil ha de høyoppløselige visningene under og på siden av båten, kan legge til en Active Imaging™ 3-i-1-nesekon (tilleggsutstyr) med Lowrance CHIRP, SideScan og DownScan Imaging.

 

Kabelstyring
Øyeblikkelig og jevn kabelstyringskontroll gjør at Ghost kjennes som en tradisjonell kabelstyringsmotor, men uten de fysiske kablene som slites ut over tid.

 

Konfigurerbar fotpedal
Konfigurer Ghost-pedalen slik at den passer til preferansene dine, med programmerbare hurtigtaster og en vippebryter som gjør at dorgemotoren kan kjøres fra begge sider av pedalen. Fotpedalen har en indikator for batterinivå, taster for rask tilgang til anker og styrekurs med LED-lys og et indikatorpip som gir tilbakemelding når en modus er aktivert. Du kan programmere hurtigtastene til raskt å markere et veipunkt eller senke/heve Power-Pole-gruntvannsankeret.

 

Uten interferens
Den børsteløse motoren går ikke bare stillere enn vanlige børstemotorer, men den avgir heller ingen elektromagnetisk interferens, noe som gir deg de klareste, interferensfrie ekkoloddvisningene på fiskeekkoloddskjermen.

 

Fleksibel installasjon
Ghost-dorgemotoren er utformet for å fungere med enten 24- eller 36-voltssystemer, noe som gjør at den er kompatibel med alle slags oppsett og enklere å implementere med fremtidige batteri- og laderoppgraderinger.

 

360-graders løsrivelsesbrakett
Den 360-graders løsrivelsesbraketten er utformet for å absorbere støt, slik at akselen kan vike unna hindringer og komme på plass igjen etter støt. En integrert stabiliseringsstang reduserer sprett ved kjøring under røffe forhold.

 

Enkel å plassere
Ghost har en dobbeltvirkende gassfjær som gjør det enklere og stillere å plassere og kjøre motoren. I tillegg er det ikke lenger behov for å justere den nederste enheten før du plasserer motoren da Ghost justerer seg automatisk til å legge seg flatt og sikkert på braketten.

 

SPESIFIKASJONER 

Varenr. 000-14937-001

 

Motor
Shaft Length: 47"
Usage: Freshwater Use Only
Mounting Location: Bow
Mount Style: Scissor Style Mount
360 Degree Breakaway: Yes
Max Thrust: 120 Lbs At 36v / 97 Lbs At 24v
Voltage: 24v or 36v
Steering: Fly-By-Wire Steering
Lift-Assist: Dual Action Gas Spring
Compass: External And Included
Gps: Internal
Warranty: 3-Year, Lifetime Warranty On Shaft

 

Sonar
Included: Hdi Sonar Nosecone
Frequencies Supported: Medium/High Chirp Sonar, 455/800 Khz
User Upgradable Sonar: Active Imaging 3-In-1
Depth/Temperature: Depth And Temperature
Number Of Pins: Mini 9-Pin To 9-Pin Lowrance Adaptor Included

 

Autopilot Features
Custom Routes: Yes
Anchor Lock: Yes
Heading Lock: Yes
Constant On: Yes
Turn Patterns: Yes

 

Foot Pedal
Dimensions: 11 ¾” L, 7 ¼” W, 4 ½”
Flipswitch: Yes
Programmable Shortcut Keys: Yes
Waterproof Rating: Ipx7

 

Hjelp og støtte

Besøk lowrance.no