Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
107542 Alloycraft  Alloycraft J500 All Inclusive Edition Fullutstyrt alubåt til fiske

Alloycraft J500 All Inclusive Edition

Fullutstyrt alubåt til fiske

Kjøp
-+
94 900,-
Produktinfo
Mer info

Alloycraft J500 All Inclusive Edition er en fullutstyrt versjon for dedikerte sportsfiskere, her er det meste av originalt tilbehør inkludert så som kastedekk, håndrekker, fish-well og mye mer. Nyhet 2020, ta gjerne kontakt for mer info og et godt tilbud.

 

Alloycraft J500 er vår største båt. Høyt fribord gjør båten tørr og robust i sjøen, den store bredden gir uvanlig stor bæreevne og stødighet for båtstørrelsen det velutviklede skroget sørger for ekstra trygge og sikre sjøegenskaper. Dette er båten som tåler litt ekstra i dobbel forstand, båten må virkelig oppleves for rett inntrykk av den robuste konstruksjonen.  

 

For de fiskeinteresserte har vi mye snadder som J500 kan utstyres med, f.eks. skreddersydd kastedekk, elektriske motorer, avansert elektronikk i form av kartplotter/ekkolodd, styrekonsoll og mye annet.

 

Ellers er båten helsveiset uten en eneste nagle og en skrogtykkelse på hele 2,5 mm. Alloycraft J500 er flaggskipet i J-serien, som er godkjent for opptil 6 personer, en veldig trygg og allsidig båt. Bruk Alloycraft J500 til fiske, som arbeidsbåt eller bare for moro skyld, valget er ditt.

 

Som andre Alloycraft-modeller kan denne båten også utvides med vårt tilbehør. Alloycraft J500 er CE-merket i henhold til kategori: C "Kystvann og kyst".

 

Båt på henger - dra hvor du vil!

En aluminiumsbåt er ekstra robust, noe som gjør den ekstra velegnet for jevnlig bruk av båthenger. For med en skikkelig båthenger er det meget enkelt å sjøsette eller ta opp båten, du står også fritt til å besøke fjerne farvann på "no-time". Båten oppbevarer du enkelt hjemme og du kan glemme utgifter til bryggeplass, opptak, vinterlagring osv. Aluminiumsbåter tåler en ekstra støyt, de har moderat vekt og trenger nesten ikke vedlikehold. Derfor er båttypen førstevalget for deg som verdsetter høy fleksibilitet og rimelig, enkelt båthold.

 

SPESIFIKASJONER

Kommer