Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
107568 Alloycraft AC-BP530 Alloycraft Bass Pro 530 alu sportsfiskeb 150Hk, 570kg, 4 pers, 532x230cm

Alloycraft Bass Pro 530 alu sportsfiskeb

150Hk, 570kg, 4 pers, 532x230cm

Kjøp
-+
149 900,-
Produktinfo
Mer info

Du ser nå på den foreløpig største båten i Bass Pro-serien og Alloycraft Bass Pro-530 er godkjent for inntil 150 hk motor som garantert sørger for at du er blant de første på fiskeplassen! Denne båten har doble konsoller og en romslig innebygd drivstofftank. Den er utstyrt med ekstra mye oppbevaringsplass slik at utstyret ditt ikke skal behøve å ligge løst i båten.

 

Vi leverer en mengde praktiske tilbehør til disse båtene der de viktigste er elektriske motorer i baug og hekk, avansert elektronikk i form av en god kartplotter og ekkolodd i baug og hekk, batteripakke med lader til el-motorer og selvsagt en velfungerende og solid båthenger fra BK Hengeren. Du finner noen nøkkelprodukter blant "Tilbehør" på denne siden, men ta kontakt så skreddersyr vi en båt/motorpakke akkurat slik du ønsker.

 

Vi monterer og gjør alt klart til bruk slik at det eneste du trenger å gjøre er å fylle termosen og komme deg ut på vannet. Uansett om du ønsker båt med eller uten henger kan vi levere båten hjem til deg etter nærmere avtale om dette (østlandet). Når du kjøper båt hos oss tilbys også gunstig finansiering og forsikring, ta kontakt i dag for en hyggelig båtprat!