Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
107567 Alloycraft AC-BP498 Alloycraft Bass Pro 498 115Hk, 450kg, 4 pers, 498x224cm

Alloycraft Bass Pro 498

115Hk, 450kg, 4 pers, 498x224cm

Kjøp
-+
129 900,-
Produktinfo
Mer info

Alloycraft Bass Pro 498 er vår mellomstore båt i Pro-serien. Denne modellen har 3 seter og er utstyrt med fast drivstofftank, sentral oppbevaring for fiskestenger, to sidekasser for agn og tre oppbevaringsbokser bak setene sammen med en livewell tank med kontinuerlig vannutskifting.

 

Vi leverer en mengde praktiske tilbehør til disse båtene der de viktigste er elektriske motorer i baug og hekk, avansert elektronikk i form av en god kartplotter og ekkolodd i baug og hekk, batteripakke med lader til el-motorer og selvsagt en velfungerende og solid båthenger fra BK Hengeren. Du finner noen nøkkelprodukter blant "Tilbehør" på denne siden, men ta kontakt så skreddersyr vi en båt/motorpakke akkurat slik du ønsker.

 

Vi monterer og gjør alt klart til bruk slik at det eneste du trenger å gjøre er å fylle termosen og komme deg ut på vannet. Uansett om du ønsker båt med eller uten henger kan vi levere båten hjem til deg etter nærmere avtale om dette (østlandet). Når du kjøper båt hos oss tilbys også gunstig finansiering og forsikring, ta kontakt i dag for en hyggelig båtprat!