Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
107566 Alloycraft AC-BP463 Alloycraft Bass Pro 463 60Hk, 364kg, 4 pers, 463x214cm

Alloycraft Bass Pro 463

60Hk, 364kg, 4 pers, 463x214cm

Kjøp
-+
89 900,-
Produktinfo
Mer info

Alloycraft Bass Pro 463 er vår minste båt i Bass Pro-serien. Modellen er utstyrt med en lagringsmulighet for fiskestenger, to oppbevaringsbokser foran og en i midten. To låsbare lokk på baksiden for drivstofftank og batteri. Det er også en livewell-tank for agnfisk eller fangst.

 

Vi leverer en mengde praktiske tilbehør til disse båtene der de viktigste er elektriske motorer i baug og hekk, avansert elektronikk i form av en god kartplotter og ekkolodd i baug og hekk, batteripakke med lader til el-motorer og selvsagt en velfungerende og solid båthenger fra BK Hengeren.

 

Du finner noen nøkkelprodukter blant "Tilbehør" på denne siden, men ta kontakt så skreddersyr vi en båt/motorpakke akkurat slik du ønsker.

 

Vi monterer og gjør alt klart til bruk slik at det eneste du trenger å gjøre er å fylle termosen og komme deg ut på vannet. Uansett om du ønsker båt med eller uten henger kan vi levere båten hjem til deg etter nærmere avtale om dette (østlandet). Når du kjøper båt hos oss tilbys også gunstig finansiering og forsikring, ta kontakt i dag for en hyggelig båtprat!