Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
107541 Alloycraft AC-J500 Alloycraft J500 aluminiumsbåt Unik og solid båt til fiske og fritid

Alloycraft J500 aluminiumsbåt

Unik og solid båt til fiske og fritid

Kjøp
-+
59 900,-
Produktinfo
Mer info

Alloycraft J500 er vår største båt. Høyt fribord gjør båten tørr og robust i sjøen, den store bredden gir uvanlig stor bæreevne og stødighet for båtstørrelsen det velutviklede skroget sørger for ekstra trygge og sikre sjøegenskaper. Dette er båten som tåler litt ekstra i dobbel forstand, båten må virkelig oppleves for rett inntrykk av den robuste konstruksjonen.

For de fiskeinteresserte har vi mye snadder som J500 kan utstyres med, f.eks. skreddersydd kastedekk, elektriske motorer, avansert elektronikk i form av kartplotter/ekkolodd, styrekonsoll og mye annet.

Ellers er båten helsveiset uten en eneste nagle og en skrogtykkelse på hele 2,5 mm. Alloycraft J500 er flaggskipet i J-serien, som er godkjent for opptil 6 personer, en veldig trygg og allsidig båt. Bruk Alloycraft J500 til fiske, som arbeidsbåt eller bare for moro skyld, valget er ditt.

Som andre Alloycraft-modeller kan denne båten også utvides med vårt tilbehør. Alloycraft J500 er CE-merket i henhold til kategori: C "Kystvann og kyst".

SPESIFIKASJONER

Kommer