Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
107540 Alloycraft AC-J455 Alloycraft J455 aluminiumsbåt Unik og solid båt til fiske og fritid
107540 Alloycraft AC-J455 Alloycraft J455 aluminiumsbåt Unik og solid båt til fiske og fritid 107540 Alloycraft AC-J455 Alloycraft J455 aluminiumsbåt Unik og solid båt til fiske og fritid

Alloycraft J455 aluminiumsbåt

Unik og solid båt til fiske og fritid

Kjøp
-+
52 900,-
Produktinfo
Mer info

Alloycraft J455 er basert på den samme solide rammen som Alloycraft 500 med en bredde på nesten 1,90 meter. Den innovative formen gir båten rause innvendige dimensjoner og du kan bruke den som en praktisk og solid fritidsbåt eller den spesifiseres opp til en skreddersydd sportsfiskebåt.

 

For nettopp de fiskeinteresserte har vi mye snadder å utstyre J455 med, f.eks. skreddersydd kastedekk, elektriske motorer, avansert elektronikk i form av kartplotter/ekkolodd, styrekonsoll og mye annet.

 

Motorisering, fart og lasteevne

Med en 40 hk motor og tre personer i båten kan du nyte opp til 28 knop toppfart og båten er godkjent for 5 personer. Alloycraft J455 er CE-merket i henhold til kategori: C "Kystfarvann og kyst". Ellers er båten helsveiset uten en eneste nagle og en skrogtykkelse på hele 2,5 mm. Bruk den til fiske, som arbeidsbåt eller bare for moro skyld, valget er ditt.

 

Det høye fribordet gjør båten tørr og robust i sjøen, den store bredden gir uvanlig stor bæreevne og stødighet for båtstørrelsen det velutviklede skroget sørger for ekstra trygge og sikre sjøegenskaper. Dette er båten som tåler litt ekstra i dobbel forstand, båten må virkelig oppleves for rett inntrykk av den robuste konstruksjonen.

 

Båt på henger - dra hvor du vil!

En aluminiumsbåt er ekstra robust, noe som gjør den ekstra velegnet for jevnlig bruk av båthenger. For med en skikkelig båthenger er det meget enkelt å sjøsette eller ta opp båten, du står også fritt til å besøke fjerne farvann på "no-time". Båten oppbevarer du enkelt hjemme og du kan glemme utgifter til bryggeplass, opptak, vinterlagring osv. Aluminiumsbåter tåler en ekstra støyt, de har moderat vekt og trenger nesten ikke vedlikehold. Derfor er båttypen førstevalget for deg som verdsetter høy fleksibilitet og rimelig, enkelt båthold.

SPESIFIKASJONER

Lengde455 cm
Bredde188 cm
Vekt 290 kg
Maks motoreffekt / vekt 40 hk / 121 kg
Maks personer5
Stammelengde Lang
Skrog tykkelse 2,5 mm
Innvendig fribordshøyde58 cm
CE godkjent i kategoriC - kystnære farvann og innenskjærs