Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
107539 Alloycraft AC-J410 Alloycraft J410 aluminiumsbåt Unik og solid båt til fiske og fritid

Alloycraft J410 aluminiumsbåt

Unik og solid båt til fiske og fritid

Kjøp
-+
34 900,-
Produktinfo
Mer info

Alloycraft J410 er en kompakt, men allikevel utrolig romslig og praktisk båt som kan utstyres med kastedekk og mye annet snadder for den fiskeinteresserte. Båten godkjent for motorer med lang stamme opp til 25 hk og 4 personer.

 

En perfekt fritidsbåt for familien, men den kan også skreddersys for fiskeentusiasten. Som de større modellene har også J410 helsveiset skrog uten en eneste nagle. Alloycraft J410 er det perfekte valget av fiske- eller fritidsbåt i klassen på 4 meter.

 

Vi kan utstyre båten med alt du måtte ønske og den har et smart skinnesystem som festepunkt for alt tilbehør slik at du slipper å bore unødige hull i båten. J410 fungerer svært bra med en motor på bare 9,9-15 hk, men vil du kjøre vannski o.l. bør du montere en 25 hk motor. Alloycraft J410 er CE merket av kategori: D “Beskyttede farvann”.

 

Båt på henger - dra hvor du vil!

En aluminiumsbåt er ekstra robust, noe som gjør den ekstra velegnet for jevnlig bruk av båthenger. For med en skikkelig båthenger er det meget enkelt å sjøsette eller ta opp båten, du står også fritt til å besøke fjerne farvann på "no-time". Båten oppbevarer du enkelt hjemme og du kan glemme utgifter til bryggeplass, opptak, vinterlagring osv. Aluminiumsbåter tåler en ekstra støyt, de har moderat vekt og trenger nesten ikke vedlikehold. Derfor er båttypen førstevalget for deg som verdsetter høy fleksibilitet og rimelig, enkelt båthold.

 

SPESIFIKASJONER

Kommer