Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
107177 Nortronix 55000 Gass- og innbruddsalarm Nortronix NX-5 Norskprodusert gass- og innbruddsalarm

Gass- og innbruddsalarm Nortronix NX-5

Norskprodusert gass- og innbruddsalarm

Kjøp
-+
3 995,-
Produktinfo
Mer info

NX-5 varsler røyk og gasser med fire forskjellige sensorer som standard. Inne i hovedenheten sitter to sensorer for lette gasser, og i den medfølgende gulvenheten sitter ytterligere to sensorer for tunge gasser.

 

En av disse er CO2, en kjent gass brukt av gassranere. Merk at CO2 (karbondioksid) ikke er det samme som CO (karbonmonoksid), men NX-5 detekterer naturligvis også dette.

 

Gass-sensorene er valgt slik at de dekker forskjellige grupper med gasser og kan dermed fange opp både kjente og ukjente gasser som er bedøvende eller skadelig. Kort fortalt dekker den gasser som fortrenger oksygen, er bedøvende, giftige eller eksplosive - Veldig godt å vite når man bor i et lite rom hvor mange ting kan generere gass og røyk.

 

 • Med Nortronix gass- og sikkerhetsalarm kan du sove trygt uten å være redd for hverken gasslekkasje, brann eller innbrudd.
 • Nortronix er de mest avanserte og komplette gass- og sikkerhetsalarmer på markedet.
 • Den er lett å montere, enkel i bruk og har et moderne og tiltalende design.
 • Med sin avanserte sensorteknologi med fire forskjellige gassdektorer avdekker NX-5 alle farlige gasser. Ikke bare rene "narkosegasser", men også CO2 og andre farlige luktfrie gasser, i tillegg til røykutvikling.
 • Den varsler narkosegass, røykgass, propan-/butangass, CO2, brann, innbrudd (tilleggsutstyr) og bevegelse på utsiden (tilleggsutstyr).

 

 

Alarm redder liv og verdier

 

"Trusselbildet for eiere av campingvogner og bobiler er endret de senere år og behovet for sikkerhet er økende. Stadig oftere bringer mediene historier om turister i campingvogn eller bobil som er blitt frarøvet sine eiendeler eller blitt utsatt for vold etter at uvedkommende har bedøvet dem med gass mens de sov. Gasslekkasje fra propanapparater, brann eller uønskede personer i nærheten av kjøretøyet er også økende. Med Nortronix NX-5 sikkerhetsalarm reduseres muligheten for en slik uønsket hendelse. NX-5 er utviklet for å redde liv og sikre verdier. NX-5 er i første rekke utviklet for eiere av campingvogner og bobiler, men alarmen kan med fordel også brukes i lastebiler, hus og hytter, i båt, eller andre steder der det er behov for å øke sikkerhetsnivået."

 

>>Les sak på NRK.no om landeveisrøvere som rundstjeler campingturister ved bruk av narkosegass

 

 

AKTUELLE TILBEHØR OG UTVIDELSER

 • Utvendige bevegelsesdetektorer varsler dersom noen beveger seg på utsiden av bilen/vogna
 • Utelys tennes når noen nærmer seg
 • Innbruddsalarm når man er inne i bilen/vogna
 • Innbruddsalarm når man er ute (virkemåten avhenger av om man er inne eller ute)
 • Kan utvides med NX-Buddy GSM/GPS-modem for automatisk reisedagbok, alarmoverføring, fjernstyring av lys og varme, og mye mer
 • SOS/overfallsalarm til mobiltelefon eller vaktselskap

 

NX-5 har også inn- og utganger for ledningsbundet alarmutstyr som gjør at man kan komponere et system etter eget ønske. Man har i prinsippet full funksjonalitet som både bil, båt, hus og hytte og -alarm.

 

 

OM NORTRONIX
Nortronix er en norsk produsent av markedets meste komplette og solgte sikkerhetsalarm for bobil og campingvogn. Selskapet ble etablert i 1972 i Larvik, 140 km syd for Oslo i Norge. Selskapet driver ved siden av produksjon av elektronikk, med service- og kalibrering av elektro og prosessinstrumenter.


Nortronix er i dag en ledende aktør i det nordiske sikkerhetsmarkedet. Nortronix ser det som sin oppgave å redde liv og sikre verdier, og kundene skal til enhver tid føle seg trygge. Selskapets målsetting er å være den mest innovative leverandøren av sikkerhetsalarmer i Europa.

 

Nortronix som eneste leverandør i markedet tilbyr igjennom tjenesten NX Buddy unike nettbaserte sikkerhetsløsninger med smart styring av bobil og campingvogn. Tjenesten omfatter blant annet en døgnbemannet SOS varsling i hele Europa for sine kunder.
Den første NX alarmen ble produsert og solgt i 1998 og i 2018 er over 100.000 enheter installert i Norden.