Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
107458 NDS Solar 40263 Solcellepanel NDS SOLENERGY m/MPPT 140W inkl MPPT regulator

Solcellepanel NDS SOLENERGY m/MPPT 140W

inkl MPPT regulator

Kjøp
-+
3 995,-
Produktinfo
Mer info
Solcellepanelene SOLENERGY fra NDS med integrerte festebraketter er produsert i henhold til den nyeste teknologien for å sikre den beste kvaliteten og høyest mulig ytelse. Hver modul har monokrystallinske silisiumceller som er beskyttet av et lag Tedlar®, og svært gjennomsiktig, herdet glass med lavt jerninnhold og antirefleksbelegg som forbedrer effektiviteten med opptil 17,25%. Tedlar® er en PVF (polyvinyl fluoride) film som gir et langvarig resultat til overflater som utsettes for tøffe miljøer så solcellepanelene er meget motstandsdyktig mot vanlige kjemikalier, sjøvann, forurensning og andre miljømessige påvirkninger. Alt er vakuumpakket mellom to EVA (Ethylene Vinyl Acetate) ark.
 
 
SOLERNERGY panelene har en kraftig ramme av børstet aluminium og spoilere som er aerodynamisk formet. Dette fører til redusert vind og redusert turbulens på taket til kjøretøyet og et fint utseende. De er utstyrt med bypass dioder for å hindre overspenning og for å minimere effekttap av strøm på grunn av skyggelegging. De er produsert i samsvar med de strengeste kvalitets- og sikkerhetsstandarder, samt ISO sertifisering. Enkel installering ved å lime panelet på taket, men det er anbefalt å skru de fast i tillegg. Følger med SunControl MPPT laderegulator 12V/300W, kabelgjennomføring til tak og tilkoblingskabel på 6 meter.
 
 
SunControl MPPT gjør at strømmen på solcellepanelet optimaliseres og forbedrer effektiviteten med 20%. SunControl MPPT gjør det også mulig å koble sammen to solcellepaneler av denne typen og kun bruke en SunControl MPPT regulator.
 
 
Mål 1476x676x60 (LxBxH)
Vekt ca. 12,5kg.