Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
106119 CFMoto CF-UTV800-MG CFMOTO UFORCE 800 EPS T3B GREY 4X4 Traktor 60km/t / Førerkort B (18 år)
106119 CFMoto CF-UTV800-MG CFMOTO UFORCE 800 EPS T3B GREY 4X4 Traktor 60km/t / Førerkort B (18 år) 106119 CFMoto CF-UTV800-MG CFMOTO UFORCE 800 EPS T3B GREY 4X4 Traktor 60km/t / Førerkort B (18 år) 106119 CFMoto CF-UTV800-MG CFMOTO UFORCE 800 EPS T3B GREY 4X4 Traktor 60km/t / Førerkort B (18 år)
Se video av produktet her

CFMOTO UFORCE 800 EPS T3B GREY

4X4 Traktor 60km/t / Førerkort B (18 år)

Kjøp
-+
125 900,-
Produktinfo
Mer info

UFORCE 800 EPS T3B lang grå
4X4 Traktor 60km/t Førerkort B (18 år)

  

UTV vs. ATV

UTV står for "Utility Task Vehicle", men kalles også for SSV som står for "Side by Side Vehicle". Noen definerer SSV som en mer sportslig variant av UTV'en. ATV står for "All Terrain Vehicle". En UTV/SSV har mange forskjellige egenskaper fra en ATV og her er noen av disse meget kort fortalt: 

 

UTV / SSVATV
SeterVanligvis utstyrt med minst to seter som er plassert ved siden av hverandre som i en bil.Utstyrt med sal som en motorsykkel og en eventuell passasjer sitter bak føreren
Styring og betjeningUtstyrt med ratt og pedaler, blinklyshendel på rattet og vanlig håndbrekk. Et kjent miljø for alle bilførere. Meget enkel å kjøre da de fleste modeller har automatgir og servostyring. Har styre med bremsehendler samt fotbrems pedal som på en motorsykkel
SikkerhetEn av UTV'en aller største fordeler er sikkerhet. Vanligvis utstyrt med solid veltebur og både fører og passasjer har sikkerhetsbelter som i en bil. En UTV har også et lavere tyngdepunkt, større sporvidde og lengre akselavstand. Den er også større og tyngre, noe som til sammen gjør UTV'en til et sikrere kjøretøy.Ikke beskyttet mot velt og krever noe ferdighet og øvelse for mer avansert kjøring. Dog lav brukerterskel ved normal bruk.
LastekapasitetEn UTV har ofte et lasteplan som kan romme ganske mye, enten det er vedkubber og motorsag eller bagasje, handleposer eller lignende. I tillegg finnes ofte et praktisk hanskerom, koppholdere osv. De har også en høyere nyttelast enn ATV'er. En ATV har som regel et lasterack foran og bak der du kan feste utstyr og bagasje. Utstyres ofte med bagasjebokser, kurver, kasser e.l. for å dekke behovet for transport.
Vær og vindKan kjøres helt åpen, men også utstyres med tak og frontvindu eller også et komplett førerhus for fullstendig beskyttelse. Det kan til og med installeres et varmeapparat for den som kjører mye hele året. Dette kan relativt enkelt monteres/demonteres høst og vår.Kan utstyres med vindskjerm, håndbeskyttere og håndmuffer. Det finnes til og med heldekkende løsninger på ettermarkedet, men generelt er man mer eksponert for vær og vind på en ATV.
FremkommelighetDen større tyngden kan være en fordel i noen situasjoner og en ulempe i andre. En UTV er bredere og lengre enn en ATV, det gir større svingradius og man er ikke like fremkommelig f.eks. i meget tett skogsterreng. Tyngden gir økt marktrykk, det gir bedre feste for hjulene på fastere underlag, men kan være en ulempe f.eks. i dyp og løs sand eller gjørme. ATV'er er nette i størrelsen, har god svingradius, korte overheng og kortere akselavstand. Det gir fantastiske egenskaper i terrenget. Lettere vekt er en fordel under ekstreme forhold, men kan være en ulempe når man f.eks. skal trekke en tung henger og trenger feste for hjulene.
Motor og drivverkSamme motor og drivverk som for ATV med 4X4, høy og lavgir, diffsperre, variatordrift osv. 4X4, høy og lavgir, diffsperre, variatordrift osv.

 

 

UFORCE 800 er typegodkjent og leveringsklar for den nye traktorklassen T3B (60km/t 18 år og bilsertifikat). Denne motorvognklassen er fritatt for engangsavgift og du får dermed en utrolig prisgunstig og brukervennlig maskin med masse motorkraft. Du kan også nyte godt av svært rimelig forsikring med full dekning og lav veiavgift.

 

Les mer om ATV/UTV - bruk og registrering 2017

  

UFORCE 800 ALTERNATIVE MODELLER

  • UFORCE 800 EPS leveres i grå eller orange farge og kun som EPS modell (servostyring).

 

UFORCE 800 er den ultimate arbeidskamerat med en kraftfull V-twin motor med overskudd i alle situasjoner. Om du trekker tunge tilhengerlass eller kjemper deg gjennom dyp sand eller gjørme kommer V-twin motoren til sin rett. Med firehjulstrekk, lavgir og diffsperre er det nesten ikke et sted den ikke klarer å ta seg fram. Særdeles godt utstyrt som standard med alu-felger, elektrisk vinsj, tilhengerkontakt, 12V uttak osv. Det finnes også et godt utvalg skreddersydd tilleggsutstyr som er meget populært, for eksempel tak og vindu eller et heldekkende førerhus med dører.

Se YouTube videoer av UFORCE 800 her (by CFMOTO USA)

 

En kraftig 4X4 UTV som denne har mange bruksområder:

 

SNØMÅKING

Med en snøplog på hele 180cm har du et svært effektivt redskap for å måke mindre veier og gårdsplass. Mye mer effektiv måking enn med snøfreser, og ikke minst mye morsommere. Plogen kan vinkles begge veier og heises opp ned med bryter ved førerplass vha. den elektriske vinsjen som er standardutstyr på alle UFORCE modeller. Aktuelt tilbehør er snøplog 180cm, kjettinger, motorvarmer, komplett førerhus med dører etc.

 

JAKT OG VILTTRANSPORT

En 4X4 UTV er den perfekte partner i skogen. Med den transporterer du lett deg selv, en jaktkamerat og alt dere trenger av våpen og utstyr effektivt til skogs. Det store lasteplanet kommer her til sin fulle rett. Når dagen er endt kan du bruke den elektriske vinsjen til å trekke viltet frem fra buskene og en viltslede eller tilhenger frakter viltet uanstrengt tilbake. Småvilt får du plass til på lasteplanet. Aktuelt tilbehør er geværholdere, viltslede, tilhenger, reserve bensinkanne, BK Hengeren PL 1330T for transport av UTV'en til jaktområdet.

 

VEDHOGST OG TØMMERTRANSPORT  

En 4X4 UTV er et lett kjøretøy som kommer til og tar seg fram over alt. Den setter lite spor i skogen, men har stor kapasitet ift. størrelsen. Den er kjapp, enkel og effektiv. Med den elektriske vinsjen (std) kan du trekke frem ganske store tømmerstokker, eller også trekke løs UTV'en hvis du har kjørt fast. Lasteplanet rommer lett flere motorsager, bensinkanner osv. Aktuelt tilbehør er tømmervogn evnt. med kran og egen vinsj, tømmersaks, reserve bensinkanne.

 

TRANSPORT TIL HYTTA

Er du dårlig til bens eller har lang og ulendt vei frem til hytta? Da er en 4X4 Side-by-side UTV løsningen. Med den kan to personer kjøre sikkert og komfortabelt i vanskelig terreng og dere sitter ved siden av hverandre og kjører som i en bil. Med automatgir og servostyring (standard) er den utrolig lettkjørt og et kjøretøy alle mestrer. Det fast monterte lasteplanet med tippfunksjon rommer det meste, men trenger du enda mer plass kan du koble til en av våre spesial ATV/UTV tilhengere. Med sine store hjul og roterbart drag følger den lett med selv i vanskelig terreng. UTV'en er også et meget kjekt transportmiddel til rekreasjon og småturer i nærområdet, til glede for hele familien og alle med vanlig bilsertifikat kan kjøre den. Aktuelt tilbehør: Tilhenger, tak og vindu m.m.

 

REKREASJON / FRITID / OFFROAD

Noen bruker sin UTV i hovedsak til rekreasjon og moro og det finnes mange klubber som har meget gode tilbud. Det kan gi tilgang på egnede løyper og områder for terrengkjøring osv. Se klubboversikt på NMF. Hvis du liker å kjøre lengre turer er det gjerne grupper som driver med dette også. Aktuelt tilbehør: Tak og vindu eller komplett førerhus. Det finnes også masse oppgraderinger for off-road kjøring.

 

BOBIL + UTV

Campingentusiaster har for lengst oppdaget alle muligheter det gir å ha med seg en UTV (kalles også Side-by-side) på turen. Våre UTV'er er registrert for to personer, så kan dere la bilen stå og reise på spennende utflukter i nærområdet uansett veistandard. Har du bilsertifikat (kl. B) kan du fullt lovlig kjøre våre T3B registrerte UTV'er på offentlig veinett. Med automatgir og servostyring (standardutstyr) er de utrolig enkle å kjøre for alle, og dere sitter ved siden av hverandre og styrer med ratt som i en vanlig bil. Du trenger en mellomstor tilhenger med brems for å frakte med deg din UTV bak bobilen. Aktuelt tilbehør: BK Hengeren PL 1330T for transport av UTV'en, tak og vindu eller komplett førerhus.

 

CFMOTO - ET "KINAMERKE" DU KAN STOLE PÅ

CFMoto ble etablert 1989 og har de siste ti årene ekspandert voldsomt og tatt store markedsandeler over hele verden (største ATV merke i Sverige siden 2013). CFMoto har vokst på sitt renommé for høy kvalitet vs. pris, god design, mye standardutstyr og hyppig lansering av nye, spenstige modeller. Vi tilbyr nå et komplett sortiment ATV og UTV fra 400-1000ccm. En seriøs importør er en forutsetning for god leveringsevne og kundeservice og her har ATV Sweden et komplett tilbud. Ved hovedlageret i Ljungby lagerføres til en hver tid ca. 1000 maskiner og komplett delelager til alle modeller. Et omfattende forhandlernettverk er klare til å hjelpe deg med service og reparasjoner. Inntil 3 års fabrikkgaranti er blant markedets beste*.

 

SPESIFIKASJONER

ModellbetegnelseUFORCE 800 EPS T3B 
FinansieringTa kontakt på post@toppfritid.no for tilbud innen 1 time
Lengde2980 mm
Bredde1430  mm
Høyde1885 mm
Setehøyde-
Markfrigang280 mm
Akselavstand1830 mm
Egenvekt590 kg
Nyttelast230 kg
DekkdimensjonForan: 26x9-14 Bak: 26x11-14
FjæringDoble A-armer, justerbare støtdempere
Kubikk 800 ccm
Borring x slaglengde91 x 61,5 mm
Max effekt v. RPM63 hk v. 6700 RPM
Max dreiemoment v. RPM73 nm v. 6000 RPM
Kompresjon10,3 : 1
Sylindere2 (V-twin)
Ventiler per cyl4 SOHC
StartsystemElektrisk
Kjølesystem Vannkjølt
DrivstoffsystemEFI (Delphi)
TenningssystemECU
BremsesystemHydrauliske skivebremser
Drivverk4 WD m. diffsperre
Girkasse CVTech variator, høy og lav gir
Servostyring Ja
StandardutstyrVinsj
Alu felger
Tilhengerkontakt
Digitale instrumenter
Registrering klasseTraktor T3B
Førerkort klasseB bilsertifikat (18 år)
Antall sitteplasser2 personer
Hjelmpåbud Nei*
Toppfart (sperret)60km/t
Andre fordelerMVA fradrag (næringsdrivende)
Finansiering lån / leasing
Rimelig forsikring (traktor)
Lav veiavgift (traktor)
Garanti*3 år*
Serviceintervall i kmFørst v. 750km/6mnd/20t, deretter hver 3000km/12mnd/100t.
Importør www.atvsweden.se

 

*Priser: Annonserte priser er inkludert klargjøringskostnader, dvs. kjøretøyet er ferdig montert og registrert på hvite skilt lev. Sarpsborg. Forsikring og veiavgift tilkommer. Finans: Finansieringseksempel kan variere med egenkapital, løpetid og dagsnivå for renter og betingelser, ta kontakt for ditt tilbud. Vi tilbyr også leasing til næringsdrivende. Service: Priser varierer med intervall. Faste priser på bytte av vanlige slitedeler (f.eks. variatorrem). Vi har autorisert verksted med diagnoseutstyr, utvalg spesialverktøy osv. Garanti: Begrenset fabrikkgaranti iht. produsentens bestemmelser (servicehefte må følges). Forbehold: Om feil i priser og spesifikasjoner. Bilder kan vise ekstrautstyr. Råd og vink: Kjør forsiktig og husk at kjøring i utmark er generelt forbudt. Vi anbefaler alltid å benytte hjelm og beskyttelsesutstyr. Se video om ansvarlig kjøring HER.


 
copyright©toppfritid.no | Kopiering av bilder og tekst tillates ikke uten vårt samtykke.