Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
100431 Gulf 129707 Gulf Syntrac 4T 10W-40 1L Fullsyntetisk MC, snøscooter og ATV olje

Gulf Syntrac 4T 10W-40 1L

Fullsyntetisk MC, snøscooter og ATV olje

Kjøp
-+
245,-
Produktinfo
Mer info

Gulf Syntrac 4T SAE 10W-40 1ltr. 

4-takts fullsyntetisk MC og ATV olje for deg som ønsker det beste til din maskin. Det beste valg du kan gjøre både for høye og lave temperaturer.

 

Fullsyntetisk motorolje spesielt utviklet for beskyttelse i moderne høyeffekts, 4-takts motorsykkelmotorer. Det beste valget du kan gjøre for krevende kjøring året rundt. Gulf Syntrac motorolje er synonymt med den absolutt høyeste beskyttelsesgrad for din motor, gearkasse og våtclutch. Du kan trygt bruke denne oljen til alle CFMOTO maskiner og de fleste andre 4-takts ATV'er og motorsykler som er solgt på det norske markedet.

 

GLF1296 Hel syntetisk olje for 4-takts motorsykler. Passer til motorer med våtclutch eller tørrclutch. Spesielt designet for motorer med høy effekt. JASO MA, API SL  

 

Produktbeskrivelse
Gulf Syntrac 4T 10W-40 er en helt syntetisk motorolje for bensinmotorer designet for de nyeste firetaktsmotorer i moderne høyytelsesmotorsykler. Oljen er produsert av høyeste kvalitets syntetiske baseoljer, og sammen med en avansert additivteknologi, møter den ledende produsenters aller nyeste krav til smøring og rensende egenskaper. Takket være oljens gode temperaturbestandighet gir den enestående beskyttelse under alle forhold, selv under store belastninger i både motorer og girkasser, samt våtclutch.

 

Anbefalt bruk
Gulf Syntrac 4T 10W-40 anbefales for bensindrevne firetaktsmotorer fra dagens ledende motorsykkelprodusenter som trenger en olje som oppfyller API SL og JASO MA spesifikasjoner.