Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
106572 Gulf 238907 Gulf MP Gear Oil 80W-90 1ltr GL5 Transmisjonsolje f/ATV og andre kjøretøy

Gulf MP Gear Oil 80W-90 1ltr GL5

Transmisjonsolje f/ATV og andre kjøretøy

Kjøp
-+
139,-
Produktinfo
Mer info

Gulf MP Gear Oil 80W-90 1ltr GL5
Transmisjonsolje f/ATV og andre kjøretøy

 

Gulf Gear MP 80W-90 er en høyytelses gearolje designet for å gi utmerket smøring i et bredt spekter av transmisjoner, aksler og sluttdrev. Den er formulert av høyverdige baseoljer og balansert høytrykksadditiver for å beskytte utstyrskomponenter i applikasjoner der ekstremt trykk og støtbelastning oppstår. Gulf Gear MP 80W-90 gir effektiv beskyttelse mot oksidasjon, nedbrytning, rust og korrosjon.

 

Gulf Gear MP 80W-90 har gode egenskaper for ekstremtrykk, som beskytter mot slitasje under et bredt spekter av driftsforhold, noe som sikrer bedre holdbarhet for utstyret og gir lavere vedlikeholdskostnader. Høy oksidasjonsstabilitet minimerer slam og avsetning - det letter også lengre levetid på komponenten.

 

Effektiv rust- og korrosjonsbeskyttelse reduserer slitasje og forlenger komponenternes levetid. God lavtemperatur flytbarhet reduserer slitasje og gjør det enkelt å starte opp ved lave temperaturer. Gode ??anti-skum egenskaper sikrer film styrke for effektiv smøring. Utmerket kompatibilitet med pakninger bidrar til å minimere lekkasje og redusere risikoen for forurensning.

 

Gulf Gear MP 80W-90 er egnet for tunge ikke-synkroniserte girkasser, aksler og sluttdrev, hvor API GL5 kvalitetsolje er spesifisert. Personbiler, lette og tunge lastebiler, busser og varebiler og offroadutstyr innen bygg, gruvedrift og landbruk. Andre kraftige applikasjoner som inkluderer hypoid og annet utstyr som opererer under vanskelige forhold som høyhastighets / støtbelastning, høyhastighet / lavt dreiemoment og / eller lavt / høyt dreiemoment.

 

Ikke egnet for automatisk girkasse.