Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

ATV Norway Magazine 2020
Alle priser i NOK inkl. mva.

 

Les online ved å klikke på bildet over eller hent ditt eksemplar i vår butikk i Sarpsborg

 

PRIS OG KVALITET
Du trenger ikke lenger velge mellom god kvalitet og lav pris. CFMOTO tilbyr begge deler. Mange mener CFMOTO tilbyr det samme som dyrere konkurrenter, men til en langt lavere pris. Det er ikke uvanlig med en prisforskjell på 30% mot direkte sammenlignbare produkter. I tillegg får du en mengde standardutstyr inkl. i prisen, lange garantier og gunstige priser på reservedeler og tilbehør. Stort forhandlernett som vokser raskt over hele Norge. 

 

CFMOTO tar betalt for produktet de selger og lite for merkevaren. For forbrukeren er dette en stor fordel da du kan kjøpe topp kvalitet fra en hi-end produsent til en meget gunstig pris. CFMOTO har sertifiserte fabrikker med det mest moderne produksjonsutstyr. 

 

Alt dette hjelper lite dersom man ikke har stabil tilgang på reservedeler og forhandlere. Selv den beste maskin trenger service og reparasjon. For CFMOTOs del ivaretas dette av importøren ATV Sweden som har sørget for at CFMOTO siden 2013 har vært Sveriges mest solgte ATV merke, og per 2018 har en 3. plass i Norge.

 

Ps! Vi selger kun ATV'er som hentes hos oss, men henviser gjerne til andre forhandlere (link; se etter ÅF eller återförsäljare) da vi alltid anbefaler å handle lokalt. En stor fordel dersom du trenger hjelp i forbindelse med reparasjoner eller reklamasjon. 

 

 

Nøkkelinfo CFMOTO

  • Etablert i 1989. Sterkt fokus på teknologi og innovasjon. Over 200 ansatte innen research and development (FoU). 
  • Distribueres til over 70 land. 
  • Største ATV merke i Sverige siden 2013.  
  • Nr. 3 i Norge i 2018. 
  • Rivende produktutvikling med lansering av mange nye produkter, høster store lovord for god design og høy kvalitet, har stor suksess innen "powersports" markedet over hele verden. 
  • Moderne produksjonslinje med det siste innen moderne teknologi, omfattende kvalitetskontroll, god leveringsevne, ISO sertifisert produksjon m.m.

 

 

Eksterne lenker 

>>CFMOTO USA

>>Les mer om ATV Sweden     

>>CFMOTO importør 

 

 

Video fra fabrikken