Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
106232 Whale 551262 Whale overgang 15mm PEX - R1/2" innv For vannsystem i båt/hytte/bobil/caravan
106232 Whale 551262 Whale overgang 15mm PEX - R1/2" innv For vannsystem i båt/hytte/bobil/caravan 106232 Whale 551262 Whale overgang 15mm PEX - R1/2" innv For vannsystem i båt/hytte/bobil/caravan

Whale overgang 15mm PEX - R1/2" innv

For vannsystem i båt/hytte/bobil/caravan

Kjøp
-+
74,-
Produktinfo
Mer info

Whale overgang 15mm PEX - R1/2"
For vannsystem i båt/hytte/bobil/caravan

 

For både varmt og kaldt vann. 

 

Whale PEX er et genialt rørsystem av meget god kvalitet som sikrer et profesjonelt og 100% tett system som samtidig er lekende lett å montere selv for deg som aldri før har jobbet med VVS systemer. 

 

Rørsystemet erstatter slanger i de fleste tilfeller og har tilnærmet ubegrenset levetid. Monteres enkelt med tilhørende 15mm Whale (Pex) rørdeler med hurtigkobling. Det er bare å kappe røret og skyve det inn, det selvlåsende tetningssystemet sikrer en 100% lekkasjesikker kobling og det går raskt å legge. Og du trenger ikke en eneste slangeklemme.

 

Kan legges i relativt skarpe bøyer (radie ca. 10cm), men det finnes selvsagt 90 graders vinkelbend, T-koblinger og en masse andre rørdeler du kan benytte deg av. Det finnes også praktiske veggklammer/klips som hjelper deg å få en ryddig pen montasje.

 

Se flere PEX deler her: PEX rørsystemer

 

Generell info

TOPPFRITID.no leverer et komplett system av Whale hurtigkoblinger og rørdeler til vannopplegget. Med rørdelene kobler du alle delene i vannsystemet sammen. Fra vannkilden via vannpumpe, til vannvarmer og videre til for eksempel kjøkken og baderom. Systemet er svært enkelt å montere. Rørene kuttes rett over til riktig lengde med spesialtang (anbefales ved større installasjoner) eller en skarp kniv, og kobles sammen raskt og enkelt uten bruk av verktøy. Koblingene er tette når de er riktig montert og du får ingen vannlekkasje. Systemet er fleksibelt og du kan bygge det ut etter behov. Whale plastrør og hurtigkoblinger er solide, robuste og tåler store temperaturforandringer. Benyttes som standard av mange produsenter innen båt- og caravan.