Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
103939 Sunwind 460125 Automatisk omskifter gass for I-flaske Unngå driftstopp når gassflasken går tom

Automatisk omskifter gass for I-flaske

Unngå driftstopp når gassflasken går tom

Kjøp
-+
1 890,-
Produktinfo
Mer info
Automatisk omskifter gass for I-flaske
Unngå driftstopp når gassflasken går tom
 
 
Automatisk omkaster/omveksler for gassflasker. Veksler automatisk mellom to gassflasker når den første går tom, passer til I-flasker (industriflasker) med POL kobling.
 
 
Denne regulatoren har en ekstra stor kapasitet på 5kg/time, noe som er tilstrekkelig også ved bruk av energikrevende produkter som f.eks. gassvannvarmere. Vær imidlertid oppmerksom på at lange rørstrekk, albuer osv. skaper motstand i systemet, rør må i slike tilfeller dimensjoneres opp til f.eks. 12mm, hvor man kan gå ned til 3/8" igjen der forbruker skal monteres. Vi har tabeller for dette så ta kontakt med oss dersom du trenger hjelp til beregning av korrekt rørdimensjon.  
 
 
SPESIFIKASJONER
Kapasitet: 5kg/time
Trykk: 30mbar (lavtrykk) 
Passer flasketype: I-flasker (industriflaske m. POL kobling)  
 

Viktig informasjon om montering av gassdeler

• Det er kundens plikt og ansvar å sette seg inn i gjeldende lover og forskrifter for montering av gassutstyr. Profesjonell installatør skal alltid benyttes der dette er påkrevet.

• Husk at støttehylser alltid skal benyttes ved montering av glødet kobberrør i kombinasjon med rørdeler som har messing konuser (som komprimeres på røret). Uten støttehylse i alle rørender vil det relativt myke kobberrøret deformeres når mutter trekkes til og konus strammes, med sannsynlig gasslekkasje som resultat.

• Husk å smøre gjengene med et meget tynt lag olje eller annet smøremiddel slik at tiltrekkingen går lett og smidig uten at messinggjengene skjærer seg.

• Muttere skal trekkes til så hardt at rørdelen ikke skal kunne beveges/vries rundt på røret.

• Før du tar anlegget i bruk, sett på trykk og spray over alle koblinger med lekkasjespray for å sjekke at anlegget er 100% tett. Monter også lekkasjetester og kjør test før bruk av anlegget. Suppler også med en gassalarm som er en rimelig ekstra sikkerhet som ingen bør være foruten i sin hytte/båt/bobil/caravan.