Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
107272 Sunwind 441205 Grilltermometer Torunn Appstyrt steketermometer fra Sunwind
107272 Sunwind 441205 Grilltermometer Torunn Appstyrt steketermometer fra Sunwind 107272 Sunwind 441205 Grilltermometer Torunn Appstyrt steketermometer fra Sunwind 107272 Sunwind 441205 Grilltermometer Torunn Appstyrt steketermometer fra Sunwind

Grilltermometer Torunn

Appstyrt steketermometer fra Sunwind

Kjøp
-+
599,-
Produktinfo
Mer info

Sunwind Easy BBQ er det ultimate smarte grilltermometeret - med egen app - for deg som vil briljere med grillmaten!

 

  • Smart grilltermometer med egen app
  • Få perfekt resultat hver gang
  • Bruk tiden på andre ting enn å stå ved siden av grillen og følge med på maten
  • Varslinger
  • Opp til 6 termometer i samme app

 

Få perfekt resultat hver gang du griller – uansett hva du griller! Sunwind Easy BBQ er et smart steketermometer som enkelt kobles til en egen app på din smarttelefon. I appen velger du hva du skal tilberede, og Easy BBQ gjør resten av jobben for deg! Når alarmen går av vil maten ha den ideelle kjernetemperaturen.

 

Bruk den dyrebare fritiden din på andre ting enn å stå ved siden av grillen: lag en deilig salat, lek med barna eller åpne en øl og nyt sola.

 

Det eneste du behøver å gjøre for et feilfritt resultat er å åpne appen, velge type kjøtt du ønsker å tilberede og hvordan, sette steketermometeret inn i maten på grillen, og koble termometeret til Easy BBQ-enheten. Du kan velge å sette på alarmer i appen for når for eksempel kjøttet skal snus eller burgerne flippes, og til slutt vil alarmen på telefonen gå av når kjøttet eller fisken har nådd den kjernetemperaturen det skal ha.

 

Baksiden av selve Easy BBQ grilltermometeret har innebygget magnet slik at du kan plassere grilltermometeret på grillens lokk.

 

Grilltermometeret har tre innganger på hver side hvor du enkelt plugger inn opptil seks termometere for å få nøyaktig temperatur på maten du lager. I pakken følger det med to termometeret du kan plugge inn i enheten.

 

Grilltermometeret har en LCD-skjerm hvor du kan lese av temperaturene på selve grilltermometerenheten, du er altså ikke avhengig av å bruke appen for å lese av matens kjernetemperatur.

 

Du styrer grilltermometeret med appen via Bluetooth. Easy BBQ har en rekkevidde på 50-60 meter slik at du enkelt kan ta med deg smarttelefonen og gå vekk fra grillen, og likevel få varslinger fra grilltermometeret i appen.