Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
108223 Flowtech 804009 Gasslange justerbar 75-150cm R1/2" FF Vedlikeholdsfri propanslange

Gasslange justerbar 75-150cm R1/2" FF

Vedlikeholdsfri propanslange

Kjøp
-+
599,-
Produktinfo
Mer info

Gasslange 75-150cm R1/2" FF (female-female)

Uttrekkbar vedlikeholdsfri propanslange

 

1/2" FF = Female-Female = innv/innv 1/2" rørgjenger.

 

Uttrekkbar, meget fleksibel slange med fabrikkmonterte R1/2" innv-innv tilkobling som passer direkte på de fleste gasskoketopper, gasskomfyrer, gassvannvarmere, gassovner m.fl. gassprodukter beregnet for fast montasje.

 

Så langt vi har funnet ut er en vedlikeholdsfri gasslange som denne godkjent erstatning for kobberrør i de fleste installasjoner (verifiser selv av godkjent installatør med gassertifikat).

 

SPESIFIKASJONER

 • Lengde utrekkbar fra 75-150cm.
 • Tilkoblinger: Innv. R1/2" rørgjenger i begge ender
 • Vedlikeholdsfri (forventet levetid min. 20 år)

 

Denne slangen er perfekt ved permanent montering av f.eks. gass koketopper og stekeovner, gassvannvarmere, veggmonterte varmeovner og ellers alle gassprodukter som har mulighet for en gjenget anslutning (div. overganger til andre dimensjoner finnes å kjøpe).

 

Ps! Vi har også vedlikeholdsfrie gasslanger med innv-utv gjengeanslutninger som egner seg bedre ved skjøting av flere slanger.

 

Ansvarsfraskrivelse gassutstyr og monteringsmateriell: Som kjøper er du alene ansvarlig for at de til en hver tid gjeldende lover og forskrifter følges.

 

Propanslange vedlikeholdsfri 100-200cm R1/2"

Vedlikeholdsfri og fleksibel propanslange som ikke trenger og byttes

 

(Ill. bilde.) Fleksibel slange som kan strekkes ut fra 100-200cm. Leveres med fabrikkmonterte R1/2" innvendig og utvendig tilkobling som passer direkte på de fleste gasskoketopper, gasskomfyrer, gassvannvarmere, gassovner m.fl. gassprodukter beregnet for fast montasje. Perfekt som fleksibel overgang mellom gassrør (via overgang) og f.eks. koketopp. Vi har også 30mbar gassregulatorer med 1/2" gjenger, se tilbehør.

 

Dersom du trenger innvendig gjenge i begge ender har vi muffe som passer, se tilbehør.

 

Denne slangen er perfekt ved permanent montering av f.eks. gass koketopper og stekeovner, gassvannvarmere, veggmonterte varmeovner og ellers alle gassprodukter som har mulighet for en gjenget anslutning (diverse overganger til andre dimensjoner kan leveres).

 

Ansvarsfraskrivelse for gassutstyr og monteringsmateriell: Som kjøper er du alene ansvarlig for sikkerheten og at de til en hver tid gjeldende lover og forskrifter følges. Kobberrør med tilbehør samt gassutstyr med gjengede anslutninger skal monteres av fagkyndige.

 

Les dette:

Om vedlikeholdsfrie gasslanger
 • Vedlikeholdsfrie gasslanger trenger "aldri" å byttes, dvs. de har ikke noe angitt intervall for utskifting (vanlige gasslanger bør byttes med intervall 3-5 år).
 • Vedlikeholdsfrie gasslanger er fleksible, kan skjøtes flere i serie og leveres i mange lengder. 
 • Vedlikeholdsfrie gasslanger har anslutning i form av en innvendig eller utvendig 1/2" rørgjenge i hver ende som passer direkte på gassregulatorer, gassvannvarmere, gass koketopper og gasskomfyrer. Vi kan også levere overganger til kobberrør i flere dimensjoner.
 • Vedlikeholdsfrie gasslanger bør monteres med en fiberpakning i hver ende, denne er hard og kompakt, noe som gjør at man kan skru godt til uten at pakningen deformeres, vrir seg eller sprekker (slik gummipakninger lett kan gjøre). Riktig montert gir fiberpakningen en permanent, fast montering som tåler bruk og bevegelse i slangen uten å løsne. 
 • Merk at alle gassinstallasjoner bør kontrolleres for lekkasje med jevne mellomrom, dette gjøres enklest ved å montere en lekkasjetester (leveres til forskjellige rør-/slangedimensjoner). Med lekkasjetesteren kan man på en enkel måte kontrollere anlegget for lekkasje så ofte man vil bare ved å trykke på en knapp. En lekkasjespray er praktisk dersom man raskt vil kontrollere en enkelt kobling. En gassalarm (flere alternativer finnes) bør også være montert slik at man varsles dersom en lekkasje plutselig skulle oppstå.
 • Merk at noen vedlikeholdsfrie gasslanger har innvendige gjenger i begge ender mens andre har innvendig gjenge i den ene enden og utvendig gjenge i den andre.
 • Slanger med både innvendig og utvendig gjenge kompletteres med en 1/2" muffe hvis nødvendig. Muffe monteres med gjengetape for gass eller kjemisk tetning for gass.
 • Noen vedlikeholdsfrie gasslanger har oppgitt variabel lengde f.eks. 100-200cm, dette er "uttrekkbare" slanger der lengden kan justeres. De slangene som er oppgitt med et fast mål på f.eks. 150cm er ikke justerbare.