Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
108541 Tec7 1080667 Vaskemiddel Tec7 HP Clean 1L Biologisk nedbrytbart vaskemiddel
108541 Tec7 1080667 Vaskemiddel Tec7 HP Clean 1L Biologisk nedbrytbart vaskemiddel 108541 Tec7 1080667 Vaskemiddel Tec7 HP Clean 1L Biologisk nedbrytbart vaskemiddel 108541 Tec7 1080667 Vaskemiddel Tec7 HP Clean 1L Biologisk nedbrytbart vaskemiddel
YouTube:

Vaskemiddel Tec7 HP Clean 1L

Biologisk nedbrytbart vaskemiddel

Kjøp
-+
179,-
Produktinfo
Mer info

Vaskemiddel HP Clean - Tec7 konsentrat 1 liter

Produsentens art. nr.: T483084

 

*Meget effektivt vaskemiddel til vask av båt, bobil, campingvogn, sykler, bil og motorsykkel, terrasse, hagemøbler osv. Behagelig å jobbe med uten generende lukt. Produktet har også en luktnøytraliserende effekt.

 

Hva er bedre enn produkter som dekker et hav av bruksområder, samtidig som det er både svært effektivt og ikke minst miljøvennlig? HP Clean er så og si det eneste vaskemiddelet du trenger. 

 

Produsentens produktinformasjon: HP Clean produktinformasjon / hpclean.no

  

HP CLEAN er et miljøvennlig, kraftig og effektivt vaskemiddel og avfetter med mild duft som erstatter mange forskjellige spesialvaskemidler og trygt fjerner ubehagelig lukt og naturlig forurensning (organisk smuss). Den er basisk/alkalisk (og dermed syrefri), biologisk nedbrytbar og tilfredsstiller HACCP-normen, noe som derfor gjør den trygg i bruk for mennesker, dyr og miljø. HP CLEAN er super for innvendig og utvendig rengjøring, luktfjerning og avfetting. Rengjøring av materialer av harde treslag (f.eks. eik, ask, bøk etc.), plast, tekstil og både behandlet og ubehandlet materiale. Flekkfjerning av f.eks. olje, fett, sot, skokrem og nikotin. Avhengig av type overflate som skal rengjøres, kan den brukes både i konsentrert form eller utblandet med vann.

 

BRUKSOMRÅDER

KJØRETØY: Motorsykler, biler, sykler. PLAST: Hagemøbler, utvendige persienner, båter, campingbil/-vogn, presenning, svømmebassengtrekk. INDUSTRI: Industrilokaler, gulv, vegger, benker, fliser, børstet stål, aluminium, epoxy gulv, betonggulv, keramikkgulv, garasjegulv, gulv i husdyrsbur. TEKSTIL: Markiser, putetrekk, tepper, setetrekk – og mye mer!

 

TIL LUKTFJERNING

HP CLEAN fjerner effektivt kilden til vond lukt. Da HP CLEAN tilfredsstiller HACCP-normen er den også trygg å bruke ved dyrehold, for generell rengjøring og for fjerning av ubehagelig lukt (hundebur, fuglebur, stall, fjøs, etc.), samt i næringsmiddelproduksjon som f.eks. slakterier, staller, låver, svine- og kyllingfarmer, fiskemottak, eggproduksjon, etc.

 

HVA ER ORGANISK SMUSS?

Skitt og smuss i huset kan deles i to hovedgrupper, organisk og uorganisk. Disse hovedgruppene krever hvert sitt vaskemiddel.
Organisk smuss er skitt som har sin kilde fra mennesker, dyr eller planter, som grønske, alger, sopp eller fett og oljer. Slik skitt fjernes lettest med et vannbasert rengjøringsmiddel med en pH-verdi fra syv og oppover, som HP CLEAN.
Graden av pH er med på å avgjøre hvor effektiv rengjøringen blir. Et middel med høy pH biter best på organisk smuss, mens uorganisk skitt som rust, salt og kalk, fjernes best med vaskemidler med lav pH.
I utgangspunktet kan du klare deg med to typer vaskemidler til hjemmet, ett til kalkbelegg på badet, og et annet til resten av hjemmet og som også kan brukes til utvendig husvask eller terrassevask. Rengjøringsjobben blir langt enklere når du vet hvilke rengjøringsmidler som passer til hva.
 

 

HP CLEAN TIL INDUSTRIELL BRUK

Da HP CLEAN tilfredsstiller HACCP-normen, er den trygg å bruke ved dyrehold, for generell rengjøring og for fjerning av ubehagelig lukt (hundebur, fuglebur, stall, fjøs, etc.), samt i næringsmiddelproduksjon som f.eks. slakterier, staller, låver, svine- og kyllingfarmer, fiskemottak, eggproduksjon, etc.

 

MILJØANSVAR

Husk at vaskemidlene ikke blir borte når du er ferdig med å vaske. Vasker du bilen selv, vil all såpen renne ned i grunnen eller i renseanlegget via et avløp eller et sluk. Det samme gjelder for husvask, vasking av utemøbler, grill eller terrasse. HP CLEAN er et effektivt vaskemiddel som ikke går på bekostning av miljøet. Det er biologisk nedbrytbart og inneholder ingen skadelige løsemidler eller syre.
– Å velge rengjøringsmidler som er biologisk nedbrytbare er viktig for både helsa vår og livet i naturen. Rengjøringsmidler kan inneholde en rekke problematiske kjemikalier som kan skade naturen i lang tid etter vi har skylt dem ut i avløpet. I tillegg kan flere stoffer forurense innelufta vi puster i, sier Anja Bakken Riise, leder i Framtiden i våre hender i en artikkel på newswire.no.

 

* SPØRSMÅL OG SVAR

Spm: Når jeg bruker HP Clean som terrassevask, vil plantene og gresset rundt terrassen ta skade?
Svar: Nei, gresset og plantene vil ikke ta skade. HP Clean er et miljøvennlig rengjøringsmiddel som er biologisk nedbrytbar.

 

Spm: Kan jeg bruke HP Clean til å vaske hvitmalte hagemøbler eller gjerdestolper av tre?
Svar: Ja, HP Clean er ypperlig til den slags bruk. Spray på, vent noen minutter, og skyll av med hageslange eller høytrykksspyler. Dersom det er gjenstridige flekker så kan man bruke en svamp, børste eller lignende for å få et topp resultat.

 

Spm: Kan HP Clean brukes til rengjøring av et kattebur? Vil HP Clean være giftig for katten?
Svar: HP Clean kan benyttes til rengjøring av bur for dyr. HP Clean oppfyller HACCP-normen for bruk i forbindelse med næringsmiddelproduksjon, og er derfor ikke farlig for mennesker eller dyr. Dermed vil det være helt trygt for katten din dersom du vasker med HP Clean. Etter vasking så skal man skylle godt med rent vann.

 

Spm: Kan jeg bruke HP Clean direkte i såpebeholderen på høytrykkspyleren min?
Svar: Ja, det går fint å bruke HP Clean direkte i såpebeholderen.

 

Spm: Kan jeg bruke HP Clean på baderom med fliser?
Svar: Rengjøring med HP Clean vil gi deg et rent baderom. Skyll og luft godt etter bruk.

 

Spm: Kan jeg vaske vinduene med HP Clean?
Svar: Nei. HP Clean må ikke sprayes på tørt glass. Et vindu er full av bitte små porer. Såpen kommer inn i porene, men er ikke så lett skylle ut igjen. Dette kan etterlate uttørkede såperester i glasset som vil gi en grå/matt effekt. Disse såperestene kan være vanskelig å få fjernet siden porene er så små. Hvis HP Clean brukes i nærheten av glass, anbefales det å skylle glasset med rikelig mengde vann i forkant slik at porene fylles med vann i stedet for såpe. Dersom man får HP Clean på glass, bør man umiddelbart skylle dette med rikelige mengder vann.

 

Spm: Vi har gasskomfyr og på den er det mange deler å holde rene, kan jeg bruke HP Clean til å gjøre rent komfyren?
Svar: Ja det kan du. HP Clean vil fjerne fett og gjøre komfyren og området rundt rent. HP Clean oppfyller HACCP-normen for bruk i forbindelse med næringsmiddelproduksjon, slik at den er trygg å bruke der man tilbereder mat.

 

Spm: Kan HP Clean tynnes ut?
Svar: Ja, HP Clean kan tynnes ut inntil 50% og fortsatt ha god rengjøringseffekt.

 

Spm: Kan jeg bruke HP Clean til motorvask?
Svar: Ja, HP Clean egner seg godt til motorvask.

 

Spm: Kan man bruke HP Clean til gulvvask?
Svar: Ja, men man må blande ut HP Clean med 30 til 50 % vann før bruk hvis man skal vaske malte/lakkerte gulv. Ufortynnet HP Clean kan ødelegge glansen i malingen/lakken.

 

Spm: Kan man bruke HP Clean til utvendig husvask?
Svar: Ja, men vær klar over at HP Clean har en PH verdi på 9,1 så ufortynnet vil den kunne matte maling/beis. Dette vil si at hvis man skal rengjøre før maling eller beising så fungerer den bra ufortynnet. Skal man kun gjøre en vanlig husvask, bør HP Clean blandes med 30 til 50 % vann før bruk. NB; husk å fukte vinduer før man sprayer HP Clean på veggen, slik at man ikke får HP Clean direkte på tørt glass (noe som kan medføre at glasset blir matt).

 

Spm: Kan jeg bruke HP Clean til å vaske hagemøbler av plast?
Svar: Ja, jordslag og svartsopp er enkelt å fjerne med HP Clean.

 

Spm: Dreper HP Clean bakterier som gir vondt lukt?
Svar: Nei, men HP Clean vil fjerne kilden til lukten ved at denne vaskes vekk.

 

Spm: Kan jeg bruke HP Clean på tekstiler?
Svar: Ja, HP Clean kan brukes på tekstiler. Pass på at stoffet er fargefast.

 

Spm: Er det trygt å vaske bilen med HP Clean, med tanke på lakken?
Svar: Ja, men det anbefales å blande ut HP Clean med ca. 30-40 % vann for å redusere pH verdien.

 

Spm: Er HP Clean velegnet til båtvask?
Svar: Ja, både til innvendig og utvendig vask av alle overflater.

 

Spm: Kan jeg bruke HP CLEAN på varme flater eller i direkte sollys?
Svar: Nei. Såper fordamper og etterlater inntørkede såperester som kan gi misfarger på materialet. Derfor anbefaler vi aldri å vaske i direkte sollys.