Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
108777 Abnet 1039536 ABNET® PROFESSIONAL 1L BEST I TEST rengjøringsmiddel
108777 Abnet 1039536 ABNET® PROFESSIONAL 1L BEST I TEST rengjøringsmiddel 108777 Abnet 1039536 ABNET® PROFESSIONAL 1L BEST I TEST rengjøringsmiddel
YouTube:

ABNET® PROFESSIONAL 1L

BEST I TEST rengjøringsmiddel

Kjøp
-+
269,-
Produktinfo
Mer info

Best i test

Det profesjonelle rengjøringsmiddelet - må prøves!

 

ABNET® PROFESSIONAL er det eneste vaskemiddelet du behøver • supereffektiv • kan brukes på alle flater innvendig og utvendig • skånsomt og miljøvennlig

 

Ikke la det lure av literprisen på rengjøringsmiddel. Billige vaskemidler er i virkeligheten ofte de dyreste, og med dårlig rengjøringsevne. ABNET® PROFESSIONAL er et sterkt konsentrat som er meget effektivt i blandingsforhold helt ned til 5% - les testen som er linket til nedenfor.

 

Miljøvennlige ABNET® PROFESSIONAL er det ultimate rengjøringsmiddelet til båten. Det er konsentrat så du tilsetter kun vann! ABNET® er biologisk nedbrytbar og er utviklet med en unik separasjonsteknikk som eliminerer alle typer av skitt ved å klippe den statiske bindingen mellom smuss og overflaten, uten å skade underlaget, innvendig og følsomme detaljer.

 

Hurtigvirkende ABNET® PROFESSIONAL er det eneste rengjøringsmiddelet du trenger for utvendig og innvendig vask. Fungerer godt på både harde og myke overflater. Fjerner vanskelige flekker, mugg, fett, sot, inngrodd skitt osv.

 

  • Rengjør alle overflater innvendig og utvendig, lakkerte flater og stoffer, vinyl, skai, plast, gelcoat, tre og metall.
  • Avfettende, fjerner fettflekker.
  • Renoverende, overflaten blir som ny.
  • Antistatisk, forsinker nedstøving.
  • Luktneutralisering, eliminerer dårlig lukt.

 

For beste resultat, følg den anbefalte doseringstabellen og spray fortynnet ABNET® ved hjelp av en skumsprøyte eller sprayflaske. Abnet er drøy i bruk, blandes med mellom 5 og 20 prosent vaskemiddel i vann, avhengig av hvor møkkete overflaten er. Kan brukes på alle flater og tekstiler som tåler vann.

 

Produktdatablad (pdf)
Sikkerhetsdatablad (pdf)
Plakat (pdf)
Test (pdf)
YouTube